Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbocsátható a hazugság?

Figyelt kérdés

Legyen szó akármilyen párkapcsolatról, megbocsátható, ha az egyik fél tudatosan hazudik, hogy a másiknak ne legyen rossz érzése az igazság miatt? Holott kiderül úgyis, hogy mi az igaz.

Megbocsátjátok a másik félnek, ha hatalmasat csalódtok benne emiatt?

2012. júl. 21. 18:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Attól függ, miben hazudott. Ez rengeteg dologtól függ.
2012. júl. 21. 18:42
 2/14 A kérdező kommentje:
A hazugság az hazugság, akármekkora is. Itt nem füllentésről van szó. Lényeg, hogy csalódtam az illetőben.
2012. júl. 21. 18:43
 3/14 anonim ***** válasza:
Anonim az oldal, könnyeben segíthetnénk. Fáj írni róla?
2012. júl. 21. 18:44
 4/14 A kérdező kommentje:

Most ezt nem a saját konkrét esetemre értve kérdezem, hanem általánosságban.

Nem írom le, hogy miben hazudott, mert több dologban is és tudta, hogy nem hiszem el és allergiás vagyok rá.

2012. júl. 21. 18:46
 5/14 anonim ***** válasza:
első, harmadik vagyok. Ez nagyon sok mindentől függ. Pl attól, hogy "jó indulatból" hazudott, vagy azért, hogy magát mentse.
2012. júl. 21. 18:51
 6/14 A kérdező kommentje:
Nehéz kérdés... Ezt nem tudom eldönteni. Sokat gondolkodtam már rajta. Lehet mindkettő benne van.
2012. júl. 21. 19:00
 7/14 anonim ***** válasza:
Kérdező!Az én barátom folyton hazudik nekem szinte mindenben pedig már tisztáztam vele sokszor h ne tegye.Soha nem fog megváltozni azt már tudom mégis mindig reménykedek és magama.t hibátatom miatta h miattam hazudott mert úgy adja be.Mivel nagyon szeretem sose dobtam emiatt de többet szenvedtem mint valaha is!Folyton fáj és elviselhetetlen főleg h bizalmatlan vagy így emiatt.Szerintem ha van erőd dobd mert én 3éve szenvedek!
2012. júl. 21. 19:04
 8/14 anonim ***** válasza:
Az utolsó hozzászolónak mondom hogy egy cipőben járunk én is 3 éve vagyok a barátommal és csak szenvedek mert hazudozik és hűtlen is de nem tudom elhagyni mert nagyon szeretem...
2012. júl. 21. 21:02
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Számomra nem mentség, ha valaki azért hazudik, hogy nekem jó legyen.

Azon, hogyan tálalsz dolgokat nagyon sok múlik. Egy egyszerű példa:

Szerinted híztam?

Úgy nézel ki mint egy tehén.

Szerinted híztam?

Tény, hogy magadra szedtél pár kilót, ha gondolod, elmehetnénk futni együtt.

Én nem azért teszek fel kérdéseket, hogy a hiúságom legyezgessem, hanem mert őszinte véleményt várok, de kulturált formában.

A te esetedben biztos nem ilyen egyszerű a kérdés. Ha mélyebbre akarok ásni, tegyük fel a párom azt mondja, hogy a szülei meghaltak. Évek múlva kiderül, hogy nagyon is élnek, csak teszem azt, alkoholisták.

Nem mondta el, mert nem akarta, hogy elítéljem. Nem ítéltem volna el, értékeltem volna az őszinteségét, segítettem volna, ha tudok.

A kegyes hazugságnak sincsen értelme, hacsak nem egy meglepetésbuli áll a háttérben.

2012. júl. 21. 21:27
 10/14 anonim ***** válasza:

Véleményem szerint mindenki megérdemel egy második esélyt. :) Beszélgessetek róla, és csak aztán mérlegeld a kapcsolatotokat!

Jó, tudom, ez most hogyan hangzott, de tényleg így gondolom. Ne hozz olyan döntést, amit a végén megbánsz! :)

De ha tényleg szereted, nem kéne olyanokra gondolnod, hogy nem bocsátasz meg neki. Akár csak feltételesen. Ezt nem rosszindulatból mondom, nem akarlak megbántani. :)

2012. júl. 25. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!