Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért hazudik olyan dolgokban,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyagyaliba kérdése:

Miért hazudik olyan dolgokban, amiben felesleges?

Figyelt kérdés

10 hónapja vagyunk együtt a párommal, nagyon szeretjük egymást, szexuális téren is tökéletesen passzolunk egymáshoz. Azonban az őrületbe kerget azzal, hogy apróságokban képes nekem hazudni, amivel ha lebuktatom, nagyon bánja, és ígéri, hogy nem fog megint, aztán csak rajtakapom valamin.. Ami most a leginkább bosszant, hogy van egy kolléganője, akit nekem úgy állít be, hogy ki nem állhatja, de még mindig jobb vele dolgozni, mint a többiekkel, eközben meg tudom, hogy tökre kedveli, szeret vele lenni, sűrűn akar vele együtt dolgozni (ilyenkor mindig azt mondja, hogy a kolléganő akart vele..). Arról meg nem is beszélve, hogy pár hónapja lefekhetett volna a csajjal (akkor még nem dolgoztak együtt), nem tette, és el is mesélte, hogy mit akart tőle a csaj. Azt is tudom, hogy bár nem az esete, de tetszik neki valamiért, mert ezt is elmondta már. Csak azt nem értem, hogy ha kedveli, és tök jól el van vele, akkor miért nem azt mondja? Nem vagyok egy hárpia, meg lehet velem mindent beszélni, nekem is vannak férfi kollégáim, akikkel jól elhülyéskedek, de nem is mondom rájuk, hogy s.ggfej, ha egyszer nem tartom őket annak.. Sokkal gyanúsabb, hogy ennyire másképp viselkedik vele, mint ahogy nekem beállítja. A csajnak sz.r a kapcsolata, a pasija csalja, havonta egyszer szexelnek, és az sem jó neki.. ezeket mind a párom mesélte, mert sok ilyesmiről beszél neki.

Beszéltem már erről a párommal, hogy ha hazudik apróságokban, sokkal rosszabbat csinál, mintha őszinte lenne (mint pl, hogy azért nem írt sms-t, mert aludt, közben meg tudom, hogy facebook előtt ült...), és próbálok rájönni, hogy lehetne ezt megoldani, de már kezdem magam tök hülyének érezni, hogy állandóan gyanakodnom kell, vajon igazat mond-e.

Szerintetek ha ennyire mást mond nekem arról a csajról, mint ahogy vele viselkedik, és ha ennyire keresi a társaságát (amit tényleg mindig úgy állít be, hogy ő kereste a páromat..), akkor van mitől félnem? Attól függetlenül, hogy sem a megcsalásnak, sem más dolgoknak nem mutatja a jelét? A szex ugyanolyan jó, ugyanannyit törődik velem, szeretget beszélgetünk, stb.. Csak vele kapcsolatban hazudik..

A megérzéseim általában be szoktak jönni, és én csak azt érzem, hogy a párom odavan a csajért, és talán csak a lelkiismerete tartja vissza... egyszer ezt mondtam neki, akkor azt mondta, hogy jó nagy bunkónak nézem..

Van hasonló tapasztalatotok?

2012. júl. 10. 13:22
 1/5 anonim ***** válasza:
kényszeres hazudozó
2012. júl. 10. 13:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Van hasonló tapasztalat. Igazat kell adnom az első hozzászólónak, a párod úgy tűnik, kényszeres hazudozó. A legjobb barátom ilyen, a párjától kezdve mindenkivel ezt csinálja, ha pedig én felelősségre akarom vonni, megsértődik, de persze tagad. van h bevallja, de az csak ritka. Amíg ők saját maguknak sem ismerik be, mit csinálnak, addig szerintem nem lehet rajtuk segíteni. Lehet jót tenne neki egy pszichológus.
2012. júl. 10. 13:46
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha csak a csajjal kapcsolatban hazudik, akkor sanszos, hogy van valami azzal a csajjal, ha más nem, akkor az, hogy tényleg érdeklődik iránta.

Egy igazi mániákus hazudozó nem csak egy dologban, hanem mindenben hazudik. Volt ilyen barátnőm, nagyon aranyos volt, de még abban is hazudott sokszor, ha megkérdeztem tőle telefonon, mit vacsorázik.

2012. júl. 10. 13:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Mondd el neki ugyanezt. Egy kapcsolatban kommunikálni kell, biztos fél hogy mit szólnál hozzá... Biztosítsd hogy nem kapod fel a vizet ha megmondja az igazat. Sőt jutalmazd meg valamivel. Kutyáknál működik. :D
2012. júl. 10. 14:22
 5/5 A kérdező kommentje:

Igen, közben még ahogy utána olvasgattam én is találtam hasonló cikkeket is.. Igazából olyan dolgokban is szoktam "elkapni", hogy pl: azt mondja üdvözöl egy ismerőse, aztán kiderül pár nap múlva, hogy hónapok óta nem beszéltek.. Nem nagy dolgok, meg szerintem ezzel együtt tudok élni, végül is sokkal több és rosszabb hülyesége lehetne (volt pár férfi az életemben, ez igazából semmi..), engem inkább csak a csaj aggaszt. Bár ha így jobban belegondolok, akkor lehet, hogy valóban semmi nincs köztük, csak a kényszer jön ki belőle ezzel kapcsolatban is, hogy hazudni kell. Csak azt az egyet nem értem, hogy ha ennyire dinka, miért nem fél a lebukástól? Minden oldalához, e-mailjéhez ismerem a jelszavát, elmenti a gépre, meg is mondta, hogy ha keresek valamit, ott a jelszava.. Lehet, hogy szeretné, ha valaki tudná, hogy van egy ilyen "problémája"?

Az utolsó válaszolónak:

Ezen már túlestünk.. megbeszéltünk egy párszor ilyen dolgokat, és nem ettem meg, tehát tudnia kellene, hogy nekem bármikor bármit elmondhat.. :)

2012. júl. 10. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!