Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vélemény? Én ugy látom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vélemény? Én ugy látom, hogyha egy csajnak elsőre nem tetszel meg, már később sem fogsz. Ha nem tetszel neki, csak barát leszel, felesleges teperni utána.

Figyelt kérdés
2012. máj. 11. 08:23
 1/9 anonim ***** válasza:

Ez igy van lenyegeben.

De te is igy vagy a nokkel szerintem.

2012. máj. 11. 08:35
 2/9 anonim ***** válasza:

nekem volt ilyen, msn-en ismerkedtünk 18 éves voltam és ő 15. Minden jó volt, tetszettünk egymásnak a képek alapján. A valóságban is lényegében minden olyan volt mint a képen, a külsővel nem volt gond, de valamiért 2 találkozó után soha többet nem találkozunk. Volt egy másik társkeresős és a mai napig együtt vagyunk immár 3 éve. Sajnos van, hogy nem az igazit látjuk a másikban és valóságban taszít. Az első ilyen esetem ami 18 évesen volt, az megrázott mert én szerelmes lettem a lányba, de ő belém nem, mivel nem olyannak képzelt. Nagyon menőn felöltöztem, nyakláncok a nyakamban, stb... lementem a falujába és ott az ilyen pasit kinézik... na se több se kevesebb azt a napot kibírta velem és ennyi volt. második találkozón már a falu kanjai akartak engem agyonverni mert gazdag ficsúrnak néztek... na erről ennyit, a lány barát akart maradni, szexelni is akart de titokban csak.

25/F

2012. máj. 11. 08:47
 3/9 anonim ***** válasza:

Nekem már lett barátomból pasim. Ha nem teljesen csak a külsőségekre ad a csaj akkor ha elsőre nem is tetszel neki, de sokat beszéltek és jófejnek tart akkor lehet esélyed.

22/N

2012. máj. 11. 08:52
 4/9 anonim válasza:

Szerintem ez egyénfüggő. :)

Én nemrég azon kaptam magam, hogy belehabarodtam egy olyan srácba, aki amikor megismertem hiába tepert, teljesen hidegen hagyott. Aztán sokat beszélgettünk, eltelt egy kis idő és odavagyok érte. Már máskor is volt velem ilyen, szóval nem az első eset. Szerintem nekem idő kell, hogy igazán érdekeljen valaki.

Persze nyilván vannak olyanok, akiknek az első benyomás marad meg örökre.

17/L

2012. máj. 11. 08:53
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha a "nem tetszel meg" = "taszít, mint férfi", akkor igen.
2012. máj. 11. 09:02
 6/9 anonim ***** válasza:

Hát azért vannak fokozatok. Van az a fajta benyomás, mikor szimpatikus a másik, és ha a természete is szimpi, akkor könnyedén lehet a dologból kapcsolat. Ebben az esetben némelyik nő nem is várja meg, hogy megformálódjon a srác személyisége, egyből belevág, mivel a kémia működik.

A másik véglet, mikor taszít. Ebben az esetben szegény a feje tetejére is állhat, akkor sem fog a lány vonzódni hozzá. Ezzel nem lehet mit kezdeni, ha nem vonz a másik szexuálisan, akkor nem vonz.

És van a kettő között még egy, afféle semleges zóna. Itt rengeteget számít a másik jelleme. Az ilyen barátságokból lehet később szerelem. De szerintem ez a legkeskenyebb zóna. Általában nem nehéz eldönteni a másikról, hogy vonzónak tartod-e vagy sem.

És még valami: ez a felszínesség duma... Nyugodtan meg lehet kövezni, de én nem feküdnék össze olyannal, aki nagyon jó ember, de undorodom az érintésétől. Véleményem szerint az számít felszínességnek, ha mondjuk valaki jól néz ki, és a másik innentől kezdve szemellenzővel mindent felad érte és elvisel tőle. Viszont, ha vonzódik a másikhoz, de még fenntartásokkal kezeli, mert érdekli a jelleme is, szerintem teljesen normális párválasztásnak minősül.

2012. máj. 11. 09:31
 7/9 anonim ***** válasza:
"ne fuss olyan szekér után amelyik nem vesz fel" majd jön másik...
2012. máj. 11. 10:28
 8/9 anonim ***** válasza:
Hosszútávon én is így látom.Viszont már bonyolódtam sokszor olyan kapcsolatba, hogy az elején nem tetszett az illető.A kapcsolatnak is az vetett véget, hogy végülis sose tudtam elfogadni valamit vele kapcsolatban.Szóval ha nincs meg elsőre az elájulok érzés,akkor nem kezdek az illetővel most már a jövőben az tuti!
2012. máj. 11. 10:44
 9/9 anonim ***** válasza:
Nálam általában így van. Az ismeretséggel legfeljebb barátilag megkedvelem.
2012. máj. 11. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!