Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hazudja hogy nem szeret! Azért mert azt gondolja hogy engem akadályoz és gátol dolgokban?
Figyelt kérdés
Azt hazudja nekem hogy nem szeret,tudom hogy szeret,ebben biztos vagyok,de azt gondolja hogy ő engem csak akadályoz dolgokban,ezt még régebben mondta pár hónappal ezelőtt és mivel hogy látja hogy nem boldogulok mert ő azt gondolja hogy akadályoz dolgokban.Ezért most össze áll nekem a kép,vissza gondolva,teljesen egyértelmű hogy szeret engem ebben biztos vagyok és amikor azt mondta hogy nem szeret éreztem hogy hazudik nekem és nem mond igazat,tudom mikor hazudik és mikor nem.Miért csinálta ezt?Hogyan tudnánk ezt megbeszélni?2012. febr. 25. 20:16
1/9 anonim válasza:
Ezen nincs mit szerintem megbeszélni, ha azt mondja nem szeret ne foglalkozz vele :)) Majd eldönti mit akar:)) Addig pedig szenvedjen :)) Te csak mosolyogj rá, olyan mosollyal, hogy nem akadályozol te engem semmibe:)
2/9 A kérdező kommentje:
ma 20:19
de van,azért van mert tudom hogy hazudik nekem!!tudom hogy szeret és azért mondta hogy ne foglalkozzak vele annyit és inkább koncentráljak a dolgaimra,mert ő azt gondolja hogy ő engem vissza húz.
2012. febr. 25. 20:21
3/9 anonim válasza:
Pont az a cél, hogy ne lássa meg rajtam, hogy téged ebben akadályoz. Szerintem, amúgy erre igazából lehet már nem lehet mit tanácsolni... Küld el a francba...
4/9 anonim válasza:
ja, bocsi félre értelmeztem amit írtál. Mondd el neki, hogy nem akadályoz, mondd el neki, hogy te szereted és Ő ezzel téged vissza húz... sok sikert
5/9 A kérdező kommentje:
ma 20:29
bocsi nem értem..ezt kifejtenéd bővebben?hogy érted hogy ne lássam meg rajta?
2012. febr. 25. 20:30
6/9 anonim válasza:
alatta írtam, pont abban az időben mikor te, hogy félre értettem a kérdést :)
7/9 A kérdező kommentje:
ja ok már láttam.köszi:)
2012. febr. 25. 20:34
8/9 anonim válasza:
: )) De amúgy hány évesek vagytok? Együtt éltek?
9/9 A kérdező kommentje:
nem még nem élünk együtt,csak tervben van.én 24 ő 23
2012. febr. 25. 20:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!