Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok őszinte lenni a barátomhoz. Miért?
nem elég hogy engem idegesítessz ezzel, még itt is nyilvánosságra kell hoznod a problémáinkat????
köztünk vége mindennek!!
Szia!:-)Ez elég érdekes.....:D Tényleg lehet akár megszokás is, de én azt tartom a legvalószínűbbnek, amit Te is leírtál. Meg akarsz felelni Neki. Pedig nem kell, ha szeret (igazán), akkor Téged szeret úgy, ahogy vagy!!
Szerintem beszéld ezt meg vele, mondd el, hogy nem akarsz füllenteni, csak úgy jön és ne haragudjon. Ha szeret, biztos megérti. Én azért mondanám el neki, mert bármennyire is próbálsz nem füllenteni, (ahogy írtad) lehet, hogy nem figyelsz és nem tudod kontrollálni. És egy idő után azért ez idegesítő, zavaró lehet. Vagy azt hiszi majd esetleg, hogy egy nagyobb dologban is hazudnál neki és nem fog megbízni benned. Ezért kéne elmagyarázni, hogy valamennyire értse. Sőt, ha még azt is bevallod neki, hogy nagyon szereted és nem akarod elveszíteni, akkor végképp nem lesz semmi gond szerintem. :)
Beszélj vele! Sok sikert!!! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!