Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem tudok őszinte lenni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok őszinte lenni a barátomhoz. Miért?

Figyelt kérdés
A barátommal 5 hónapja járunk, és az utóbbi időben nem megy az őszinteség. Nem nagy dolgokról hazudok, ezek inkább füllentések. Például,mikor elbúcsúzunk neten és lefekszünk aludni,akkor én még rejtve fent maradok Facebook-on egy fél órát. Vagy azt mondom,hogy 2 szónál többet nem is beszéltem egy személlyel, mikor tök sok házibuliban volt már ő is ott,ahol én. Amikor nézzük a csillagokat, akkor azt mondom,hogy látom a göncölszekért,igazából pedig nem. Meg,hogy egy sráccal régebben majdnem összejöttem (amikor mi még nem jártunk) és azt mondom,hogy sohasem tetszett. Azt mondom láttam egy filmet,közben nem. Meg voltak már ilyen apróságok. Próbálok neki megfelelni vagy nem tudom.. Ő pedig elég sokszor rájön,hogy füllentek és tök kellemetlenül érzem aztán magam miatta. Próbálom leküzdeni ezeket a dolgokat, de oda sem figyelek, és a következő pillanatban már azon kapom magam,hogy megint füllentettem. Nagyon szeretem őt, és nem akarom ez miatt elveszíteni!

2012. júl. 20. 03:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Megszokás.
2012. júl. 20. 04:10
 2/6 anonim ***** válasza:
24%

nem elég hogy engem idegesítessz ezzel, még itt is nyilvánosságra kell hoznod a problémáinkat????

köztünk vége mindennek!!

2012. júl. 20. 06:00
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!:-)Ez elég érdekes.....:D Tényleg lehet akár megszokás is, de én azt tartom a legvalószínűbbnek, amit Te is leírtál. Meg akarsz felelni Neki. Pedig nem kell, ha szeret (igazán), akkor Téged szeret úgy, ahogy vagy!!

Szerintem beszéld ezt meg vele, mondd el, hogy nem akarsz füllenteni, csak úgy jön és ne haragudjon. Ha szeret, biztos megérti. Én azért mondanám el neki, mert bármennyire is próbálsz nem füllenteni, (ahogy írtad) lehet, hogy nem figyelsz és nem tudod kontrollálni. És egy idő után azért ez idegesítő, zavaró lehet. Vagy azt hiszi majd esetleg, hogy egy nagyobb dologban is hazudnál neki és nem fog megbízni benned. Ezért kéne elmagyarázni, hogy valamennyire értse. Sőt, ha még azt is bevallod neki, hogy nagyon szereted és nem akarod elveszíteni, akkor végképp nem lesz semmi gond szerintem. :)

Beszélj vele! Sok sikert!!! ;)

2012. júl. 20. 06:26
 4/6 kepesr ***** válasza:
Szerintem ennek a kapcsolatnak is vége. Csak tudnám mi a büdös francért nem tudjátok ezt egymással megbeszélni.
2012. júl. 20. 08:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ezek apró dolgok.Ilyen mással is megesik. Velem is előfordult. Mondjuk tapintatból is vagy ha nem akarod megbántani akkor is. Csak sokszor ne legyen, meg nagy dolgokban meg véletlen se.
2012. júl. 20. 13:21
 6/6 Pendulum92 ***** válasza:
Ez kényszeres hazudozás.
2012. júl. 20. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!