Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

őszinte ez egy férfitól?

Figyelt kérdés

SZERETLEK ILDI!!!!!!!

TE VAGY AZ ELETEM!!!!!

TE VAGY A MECSES A SOTET EJSZAKABAN, AMELY MEG A VILAGIOTORONY FENYENEL IS JOBBAN MUTATJA NEKEM AZ UTAT!!!!! AZ UTAT HAZA,HOZZAD AHOL MEGTALALTAM A BOLDOGSAGOT,OROMOT ES CELT. CELT,MELYERT ERDEMES ELNEM,KUZDENEM!!!

TEGED!!!

MINDEN LELEGZETVETELLEL CSAK ARRA TOREKSZEM,HOGY VELED LEHESSEK! MINDEN MOZDULATTOM MAR CSAK AZT AKARJA,HOGY TEGED OLELHESSENG,SIMOGASON,OVHASSON!

SOK HIBAM VAN,DE MELLETTED JOBB EMBER LETTEM ES AHOGY TELIK AZ IDO LESZEK! MAR VANNAK CELJAIM,CELJAIM MIKET TE ADTAL NEKEM!

A LEGFONTOSABB TE LETTEL NEKEM ILDI!

SZERETLEK PICIM!!!!

2012. máj. 30. 18:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem egyértelmüen csak óriási nyalizás :Dde te ismered hogy ez öszinte vagy sem :D
2012. máj. 30. 18:43
 2/8 anonim ***** válasza:
szép! de én szebbet írtam volna ez a villágító torony az gáz
2012. máj. 30. 18:44
 3/8 anonim ***** válasza:
Mivel sem a körülményekről, sem a férfiról nem írtál semmit, így ez nemigen eldönthető.
2012. máj. 30. 18:44
 4/8 anonim ***** válasza:
Lehet igaz, lehet nem, ezt érezni is kell
2012. máj. 30. 18:47
 5/8 anonim ***** válasza:

mécses, ami fényesebb a világítótoronynál... :D

te vagy a fény a sötétségben, az úgy ok lenne :)

amúgy lehet őszinte, ha az akkor azt érezned kellene szerintem :)

2012. máj. 30. 18:57
 6/8 Költőnő? ***** válasza:
64%
wahh, kicsapott a monitorból a nyál. Blőőőeeee...
2012. máj. 30. 19:00
 7/8 A kérdező kommentje:

ha elsőre olvasnám ismeretlenül szintén nekem is nyalásnak tűnne. ez igaz.

bár figyeljetek, amit eddig mutatott önmagáról nekem egy kedves, toleráns, türelmes emberkének bontakozott ki.

23 éves az édesapja édesapja alkoholista, szellemileg sérült kisöccse van, és egy másik öccse aki 19 éves, aki nemdolgozik.

(etnikailag nem lehet bennünket elitélni, ugyan is NINCS ok) ezt csak ugy megjegyzem.

2012. máj. 30. 19:02
 8/8 anonim ***** válasza:
falun igy megy az udvarlás :D
2012. jún. 1. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!