Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszinte, vagy ez egy új ''taktika''?

Figyelt kérdés
Egy rendezvényen ismerkedtem meg egy nagyon kedves, aranyos fiúval.A helyzet az, hogy én is tetszem neki,és a barátnőm is.ez fordítva is igy van.A barátnőm nem randizhat/flörtölhet(nem részletezem)-a lényeg, hogy ő nem akadályoz.A srác bevallotta nekem is és neki is h tetszünk neki, és majdnem ugyanazt irta mindkettőnknek chat-en.Ezt be is vallotta.Tudom, hogy régen az volt a csajozós technika, hogy ,,-CSak téged szeretlek.'', viszont ő nyíltan bevallotta, hogy a másik lánynak is ugyanezt mondta/mondaná.Ennyire őszinte?Vagy csak így csajozik?(nekem nagyon fontos az, hogy őszinte legyen, ezzel is nagyon megfogott, ezért vagyok bizonytalan :/ )
2012. ápr. 4. 21:05
 1/5 $ € Ž ***** válasza:

Féltékennyé akar tenni titeket egymásra, hogy mindketten érte teperjetek. Neki baromira mindegy, hogy melyikőtök jön, csak jöjjön valamelyik.

Imádom ezt a trükköt.

2012. ápr. 4. 21:35
 2/5 $ € Ž ***** válasza:
Ja és a másik csajnak totál ugyanezt mondta.
2012. ápr. 4. 21:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is voltam már így. Összejöttünk. Szakítottunk. Én voltam a r*banc. A barátnőmre meg ráhajtott. " 2 hétig voltunk ""együtt"" ".. szánalmas, de kitudja ki mire játszik...
2012. ápr. 4. 21:50
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom..mindig is attol féltem, hogy egy fiú miatt fogok szenvedni...ezért is nem akarok még barátot...ja amugy 14/L
2012. ápr. 5. 16:47
 5/5 anonim ***** válasza:
A fiúk miatt csak szenvedni lehet. Ja, és egyik rosszabb mint a másik.:D
2012. ápr. 8. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!