Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok mit szólnátok hozzá,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok mit szólnátok hozzá, ha egy pasi azt válaszolná arra a kérdésré a boltban, hogy kér e még vmit azt mondaná, hogy a számodat megadhatnád?

Figyelt kérdés
közben mosolyogna,esetleg mondaná,hogy helyes vagy de belülről is megismerne

2012. júl. 20. 21:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

mármint a kérdéses lány az eladó?:D szerintem aranyos lenne, de eladók többnyire 25-30tól felfelé vannak, diákokat még nem alkalmaznak ilyesmire, szóval hány éves vagy?:)

vagy ez csak ilyen plátói kérdés volt, nincs megnevezett alany?:D

2012. júl. 20. 21:30
 2/11 A kérdező kommentje:
igen ő lenne az eladó,pénztáros 25vok és van egy-két hölgy akinél esetleg megpróbálnám
2012. júl. 20. 21:34
 3/11 Hole Hunter ***** válasza:

"A számodat megadhatnád" helyett javasolnám esetleg " Ha kérhetem a telefonszámodat"...vhogy udvariasabban hangzik, de határozottan jópofa ismerkedés.

Sok sikert hozzá!

Üdv.

2012. júl. 20. 21:36
 4/11 anonim ***** válasza:
Egyszer gyrosozni voltunk, ahol a pultos pasi fizetés előtt azt mondta: "hát a számotokat elkérhetem"?
2012. júl. 20. 21:51
 5/11 anonim ***** válasza:
sztem poén lenne, nekem bejönne;)
2012. júl. 20. 21:52
 6/11 anonim ***** válasza:
"10-es pénztár" :D
2012. júl. 20. 22:22
 7/11 anonim ***** válasza:

Hozzám egyszer a Barosson jött oda egy c*gányasszony, hogy "dikmáfiatalúr, nem akar jó kis késszettet" - azt már vette is elő a táskából...

Mondtam neki, hogy nem veszek, csak használom...

Az nem jött be, de gondolom, ez nem az a sztori... :)

2012. júl. 20. 22:40
 8/11 anonim ***** válasza:
Én örülnék az eladólány helyében, de nem nagy az esélye, hogy telószámommal jutalmaznám rögtön.
2012. júl. 21. 18:34
 9/11 anonim ***** válasza:
Mosolyognék és azt mondanám, hogy aranyos vagy de inkább ne. :) Cuki lehet egy ilyen fiú.
2012. nov. 8. 10:24
 10/11 Fülünyúl ***** válasza:
Nem tudom, én boltban, utcán, tömegközlekedésen, és ilyesmi helyeken nem ismerkedek, szóval én biztosan nem adnám meg. Pláne minden vadidegennek csak mert szépen mosolyog és úgy kéri?
2012. nov. 8. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!