Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
A párommal nagyon jól megvagyunk, az egyetlen gond, hogy nem nagyon segít semmiben. Nem veszi észre ha takarítani kéne, mosogatni vagy leszedni a száraz ruhákat. Mi olyan kapcsolatban vagyunk ahol mindketten egyenlőek vagyunk és nincs olyan, hogy férfi munka női munka. Én mindent megcsinálok, ahol tőle is elvárom. De reggel felkel és beül a gép elé, amikor meg fölkelek akkor meg kapkod, hogy hát mit reggelizzünk, de ő mindjárt megy dolgozni...előtte meg kockult. Lassal 3 éve vagyunk együtt amiből már 2 éve együtt élünk. Sokszor összevesztünk már ez miatt, és akkor segített max 1 hétig tartott mindig a dolog. Mindenért szólni kell, ha szólok megcsinálja, de akkor is sokszor húzza a száját. Jó lenn suli vagy munka után úgy hazajönni, hogy nem vár rám egy halom mosatlan, rendrakás,főzés, miközben ő egész nap itthon volt (ez sokszor előfordul) Mindketten suliba járunk, ő dolgozik is, de nem fizikai munkát (szóval nem szakad meg) Nem tudom mit tegyek, hogy ne csak 1 hétig tartson a csoda...
Leültök, és elmondod, hogy ez vagy egy KÖZÖS háztartás, vagy nem közös háztartás, de akkor nem vagytok együtt....
Durván hangzik, de másképpen enm megy az élet...
2012. júl. 20. 12:08
2/16 A kérdező kommentje:
Igen volt már ilyen, de olyan szinten kibukott, hogy ne hagyjam ott meg hogy ő úgy imád engem (és én is szeretem meg minden csak ez az egy gond hogy nem segít) meg hogy mindet meg fog tenni hogy jó legyen, de akkor is csak egy hétig tart a csoda, ne tovább.
2012. júl. 20. 12:17
3/16 anonim válasza:
Ne csinald meg te sem! majd eszreveszi magat, ha felveti a kosz...
Amugy mitol lett ilyen? Otthon ilyen anyu pici fiacskaja volt, vagy mi? Esetleg te kapattad el?
Amugy megkoveteli a rendet, tisztasagot? Szoval megemliti neked, amikor hazaersz, hogy jo volna ha elmosogatnal? Vagy Lexarja?
26F
2012. júl. 20. 12:17
4/16 A kérdező kommentje:
Én még suliba járok, de mi lesz ha dolgozni fogok járni, és gyerekeink lesznek, akkor is ugyanez lesz. most is sok a munka (épp felújítani készülünk,vasárnap betonozás, utána szobafestés...stb.) én nem fogok megszakadni egyedül a melóban, mert nem azért csinálom, hogy nekem jó legyen, hanem, hogy NEKÜNK. Nem tudom mi tévő legyek...
2012. júl. 20. 12:19
5/16 anonim válasza:
Ha a számítógépen dolgozik akkor szerintem elfogadható , hogy ezzel kezd én is így kezdek. Ha lényegtelen dolgot csinál a gépen akkor meg neked kell vele beszélni vagy küld ide és mi megmondjuk neki a frankót.
2012. júl. 20. 12:20
6/16 A kérdező kommentje:
Nem követel ő semmit sem, hát otthon a szüleinél nem igazán kellett neki segíteni... mondhatni, hogy eléggé elkényelmesedett. Leszarja, ha nincs megcsinálva valami... Nem mondja hogy csináljam, de akkor meg meghal itt az élet. Mostanában próbáltam ezt alkalmazni, de főzni, enni kell...
És én nem szeretem a dzsuvát a rumlit. Ő is jobb szereti a rendet, tisztaságot, de nem tesz érte, csak beletörődik, hogy jól van akkor most dzsuva van...
2012. júl. 20. 12:22
7/16 anonim válasza:
Nem vagytok összenőve ugye?
Akkor fogd a cuccod és menj el , majd észhez tér és lesz kezes bárányod.
2012. júl. 20. 12:24
8/16 anonim válasza:
Nekem amugy van egy haverom, multkor foztem es baratnom nem segitett, (nem erosegge a fozes) es haver ilyen fura szemmel nezett ram, hogy mi van, te fozol, amikor ez a no dolga?? O pl ilyen csaladbol szarmazik, ahol ez a "szokas" es ez neki a standard. Nem lehet, hogy a párod is ilyen?
12:17 voltam
2012. júl. 20. 12:25
9/16 A kérdező kommentje:
Ő költözött én hozzám.... Most akkor rakjam ki őt?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!