Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak vele?
Nem ő nem ilyen családból, nem hím-soviniszta, mert tisztelik a nőt, és munkáját, hát náluk az apja is egy csomószor mosogat meg stb...
Csak egyszerűen igazából a szülők cseszték el, mert annyira óvták a gyereket kicsinek (pl hogy nem nyúlj hozzá mert eltörik, meg ilyesmi) hogy inkább nem nyúltak semmihez és megszokták, hogy minden el van intézve... De ha szólok megcsinálja, csak már belefáradtam... és ég csak 3 éve vagyunk együtt és bele vagyok fáradva, ez gáz, mert vele hosszú távra tervezek és ő is velem scak segíteni nem szeret.
Ez tipikus, hogy "szolni kell es megcsinalja" A csajok utaljak ezt, konretan onnan tudom, mert en is ilyen voltam... :) Baratnom (5 eves kapcsolat) ezert hagyott el.... Mi ugyan nem koltoztunk ossze, de pl egy nyaralast vagy akarmit mindig o intezett... Nekem meg volt szokva otthon, hogy "majd anya megcsinalja". a lanyok viszont szeretik a hatarozott ferfit.
Masik baratnomnel igyekeztem 180 fokos valtozast eszkozolni ebben... azota en intezem ezeket a dolgokat es latszik rajta hogy nagyon tetszik neki... :) Persze nem azt jelenti, hogy nincs beleszolasa, csak pl egy egyutt megbeszelt helyet en foglalok le, en beszelek a tulajjal, stb...
Eloszor picit furcsa volt, de aztan megszoktam es az egomnak is jot tesz :D
Viszont el kell hogy szomoritsalak, nekem ehhez az kellett, hogy szakitson ez miatt velem a bnom....
Ha a fiud "tipikus" ferfi, akkor vele sem lesz maskepp...
12:17 voltam megint.
Hat nem tudom mit tegyel... Ebben a helyzetben a beszed nem sokat er... Igergetni en is igergettem, hogy majd megvaltozom, de ugye igazabol soha nem gondoltam komolyan... (baratod is ilyen, ezert "esik folyton vissza")
Esetleg egy kis mosolyszunetet megprobalhatnal, de felo, hogy nem lenne eleg nagy a "trauma" a valtozashoz....
Nehez ugy...
12:17
Látod ezt mondom... Sajnos kevés...
Mi csak egy dologból értünk...
12:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!