Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől van ilyen sikere?

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm, akinek igen nagy sikere van a lányoknál. Nem mondható se nagyon jóképűnek, se kimondottan magasnak, viszonylag vékony. A dumája nagyon jó, és szakmájánál fogva rengeteg emberrel találkozik, ezt ki is használja a csajozásra, mert a nőket vonzza az, amit csinál. Most is több barátnőt tart egyszerre. Vajon hogy tudja elérni, hogy ezek a nők minde elhülyülve loholnak utána, pedig előbb-utóbb megtudják (vagy már eleve tudják), hogy sok jóra nem számíthatnak tőle a párkapcsolat terén azok akik normális kapcsolatot akarnak. Mert azt tudni kell, hogy nem csak ribik vannak nála tarisznyában, sőt inkább jóravaló ,rendes lányok.

2012. júl. 20. 10:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mivel foglalkozik?
2012. júl. 20. 10:32
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezek szerint a jó duma nagyon hasznos eszköz a csajozásra. És ezen nem csodálkozunk. A lányok kisebb része agyatlan díszbikákra bukik, a nagyobb része meg humoros, kellemes, szellemes fiúkra. És rendben van ez így.
2012. júl. 20. 10:34
 3/11 A kérdező kommentje:
1-es, azt nem szeretném bővebben kifejteni, hátha ő vagy valamelyik barátnője magára ismer. Maradjunk annyiban, hogy nem egyenruhás. :)
2012. júl. 20. 11:08
 4/11 anonim ***** válasza:
Nyilván akkor olyan a munkája, hogy van ideje is több nőre. Amúgy a foglalkozást szerintem azért kérdezték, hogy mennyire van tele pénzzel. Mert a pénz is elég vonzó tud lenni a lányoknak, főleg ha mellette jó a duma is.
2012. júl. 20. 14:31
 5/11 A kérdező kommentje:
nem, pénze az nincs
2012. júl. 20. 21:49
 6/11 anonim ***** válasza:

a foglalkozását, ha mégis elmondanád, segítene

ha nem a foglalkozása miatt buknak rá, akkor biztos helyes

2012. júl. 21. 21:12
 7/11 anonim ***** válasza:

Szia! Én megértem, hogy nem akarod elmondani a foglalkozását. Én is ezt tenném. :)

Szerintem -ha nincs pénze-, akkor valószínűleg tényleg nagyon jó dumája van..... a csajoknak nagyon bejön a humor (nekem is például). Lehet, hogy kinézetre vékony viszonylag, de attól még lehet helyes, jóképű. Meg az is lehetséges, hogy annyira tényleg nem is néz ki jól, csak egyszerűen a stílusával, a kisugárzásával tudja elcsábítani, elszédíteni a nőket. Ez lehet a titka, semmi több. ;)

2012. júl. 21. 21:22
 8/11 A kérdező kommentje:

7-es, igen a stílus

ez a laza, életművész stílus sokaknak bejön

csak azt nem értem, mivel tudja maga mellett tartani őket, hiszen előbb-utóbb mindegyik rájön, hogy csak kihasználták (vagy nem jön rá, és azt hiszi mind, hogy ő az egyetlen, el tudja velük hitetni...vagy tudják, csak valamiért nem tudnak neki beinteni, túlságosan függők lesznek vagy mi)

2012. júl. 21. 23:37
 9/11 anonim ***** válasza:

7-es vagyok.

Ja, szerintem az a legvalószínűbb, hogy fogalmuk sincs arról, hogy többen vannak. Mindenki azt hiszi, hogy Ő az egyetlen. Bár szerintem ez egy ideig megy csak, utána egyszer csak lebukik ez a srác. Bármilyen "ügyes" is ebben, a végtelenségig szerintem nem lehet ezt eljátszani. Ha máshogy nem, elszólja magát, más nevet mond, vagy ilyesmi..... Azt nem gondolnám, hogy a lányok "függők" lesznek..:D Én pl, ha magamból indulok ki, bármennyire is bírok valakit, tetszik valaki, még ha meg is vagyok őrülve érte, akkor is ha megtudnám, hogy az egyik voltam a sok közül, nem bírnám elviselni!!! Teljesen kiakadnék, nem ám hogy még folytatnám is úgy vele. Szerintem a többi lány is így lenne evvel, főleg hogy azt írtad, hogy főként rendes lányok jönnek össze vele.

No de mindegy..... szerintem úgy is le fog bukni ez a srác, és még nagyon meg fogja szívni egyszer, ha ezt így folytatja!!˘-˘

2012. júl. 22. 19:15
 10/11 A kérdező kommentje:
7-9-es: ámen, úgy legyen! :)
2012. júl. 22. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!