Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől van ilyen sikere?
a foglalkozását, ha mégis elmondanád, segítene
ha nem a foglalkozása miatt buknak rá, akkor biztos helyes
Szia! Én megértem, hogy nem akarod elmondani a foglalkozását. Én is ezt tenném. :)
Szerintem -ha nincs pénze-, akkor valószínűleg tényleg nagyon jó dumája van..... a csajoknak nagyon bejön a humor (nekem is például). Lehet, hogy kinézetre vékony viszonylag, de attól még lehet helyes, jóképű. Meg az is lehetséges, hogy annyira tényleg nem is néz ki jól, csak egyszerűen a stílusával, a kisugárzásával tudja elcsábítani, elszédíteni a nőket. Ez lehet a titka, semmi több. ;)
7-es, igen a stílus
ez a laza, életművész stílus sokaknak bejön
csak azt nem értem, mivel tudja maga mellett tartani őket, hiszen előbb-utóbb mindegyik rájön, hogy csak kihasználták (vagy nem jön rá, és azt hiszi mind, hogy ő az egyetlen, el tudja velük hitetni...vagy tudják, csak valamiért nem tudnak neki beinteni, túlságosan függők lesznek vagy mi)
7-es vagyok.
Ja, szerintem az a legvalószínűbb, hogy fogalmuk sincs arról, hogy többen vannak. Mindenki azt hiszi, hogy Ő az egyetlen. Bár szerintem ez egy ideig megy csak, utána egyszer csak lebukik ez a srác. Bármilyen "ügyes" is ebben, a végtelenségig szerintem nem lehet ezt eljátszani. Ha máshogy nem, elszólja magát, más nevet mond, vagy ilyesmi..... Azt nem gondolnám, hogy a lányok "függők" lesznek..:D Én pl, ha magamból indulok ki, bármennyire is bírok valakit, tetszik valaki, még ha meg is vagyok őrülve érte, akkor is ha megtudnám, hogy az egyik voltam a sok közül, nem bírnám elviselni!!! Teljesen kiakadnék, nem ám hogy még folytatnám is úgy vele. Szerintem a többi lány is így lenne evvel, főleg hogy azt írtad, hogy főként rendes lányok jönnek össze vele.
No de mindegy..... szerintem úgy is le fog bukni ez a srác, és még nagyon meg fogja szívni egyszer, ha ezt így folytatja!!˘-˘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!