Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől van ilyen sikere?

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm, akinek igen nagy sikere van a lányoknál. Nem mondható se nagyon jóképűnek, se kimondottan magasnak, viszonylag vékony. A dumája nagyon jó, és szakmájánál fogva rengeteg emberrel találkozik, ezt ki is használja a csajozásra, mert a nőket vonzza az, amit csinál. Most is több barátnőt tart egyszerre. Vajon hogy tudja elérni, hogy ezek a nők minde elhülyülve loholnak utána, pedig előbb-utóbb megtudják (vagy már eleve tudják), hogy sok jóra nem számíthatnak tőle a párkapcsolat terén azok akik normális kapcsolatot akarnak. Mert azt tudni kell, hogy nem csak ribik vannak nála tarisznyában, sőt inkább jóravaló ,rendes lányok.

2012. júl. 20. 10:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

hát én egyszer régen voltam együtt ilyen tipusu emberrel de hamar rájöttem h nem oké valami

hát izé..minden kapcsolatot megszakitottam vele és nem érdekel mi van vele. őt se érdekli én hogy éreztem magam ugyhogy lesz.rom talál másokat én is fogok.

2012. aug. 7. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!