Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi kell ahoz hogy barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi kell ahoz hogy barátnőm legyen?

Figyelt kérdés
a mai világban a lányok mit néznek mi az ami fontos nekik ?
2012. júl. 19. 14:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ne legyél ronda! :D Ne legyél csóró! :D
2012. júl. 19. 14:42
 2/13 anonim ***** válasza:
46%

a nők a hatalomra buknak

ha nincs pénzed, vágd pofán őket, v. rúgj beléjük

tisztelni fognak

2012. júl. 19. 14:43
 3/13 anonim ***** válasza:
67%

"Ha nőhöz méssz, legyen nálad korbács"

Nietsche

2012. júl. 19. 14:43
 4/13 anonim válasza:
57%

A legtöbbnek az a lényeg hogy nézel ki, és hogy mennyi pénzed van és, hogy a garázsban BMW vagy Suzuki áll.

Ez a három dolog amit először megnéz a legtöbb csaj hidd el nekem, tapasztalat.

2012. júl. 19. 14:44
 5/13 anonim ***** válasza:
68%
money, money, money. . . It s the rich mens world.
2012. júl. 19. 14:48
 6/13 anonim ***** válasza:
47%

A duma is fontos, mert anélkül nem tudod hirdetni a kocsit és jómódot. Legyél minél fennhéjázóbb, hangosabb, káromkodj jó sokat de ne indokolatlanul, hanem valami csodás történet mesélése közben.

Tudod mit? Aki ezt megkérdezi, az már úgysem lesz sosem ilyen, tehát maradnak a hagyományos módszerek: odamész, elküld, odamész máshoz, ezt elismétled ötszázszor és valakinek bejössz valamikor. Vagy társkeresőzz, ha személyesen nem megy. Még nem találkoztam olyan emberrel, aki legalább egyszer ne csajozott volna be. Vedd sorra az értékeidet(anyagi, külső és belső), aztán aszerint válassz.

2012. júl. 19. 14:50
 7/13 anonim ***** válasza:

Nah és ezért nincs nektek barátnőtök mert így gondolkoztok..:)

Legjobban egy pasi kisugárzása tud megfogni :D Sokat mosolyogjon, legyen magabiztos, jó humor stb..:D Mindenkinek más az ideállja de szerintem ezzel mindenki egyet ért.. Külsőre pl még engem egy kék szemmel le lehet venni a lábamról addig másnak a barna jön be..:D

2012. júl. 19. 14:52
 8/13 anonim ***** válasza:

Nekem az,hogy határozott legyen a srác,meg kedves.Intelligens legyen.Lehessen vele hülyéskedni,de tudjon komoly is lenni,ha olyan a helyzet.A személyiség nagyon fontos,nem tudom miért jöttök mindig csak a pénzel,meg a kocsival..

Az ilyen beképzelt nagyszájú pasikat nem szeretem.Külsőre meg aztán nagyon változó,nincs ideál.De gondolom egyértelmű,hogy fontos,hogy ápolt legyen.(:

2012. júl. 19. 14:53
 9/13 anonim ***** válasza:
Most jön mindenki a pénz dumával...hát, ha te is így gondolkodsz mint ők sose lesz baránőd. Nekem a kedves, aranyos, mosolygós, nem túl csajozós, romantikus pasik jönnek be, akik figyelnek a párjukra, nem veri át őket, és nem félnek tenni is az ügy érdekében.
2012. júl. 19. 15:11
 10/13 anonim ***** válasza:
A nőknek az izom a legfontosabb. Ha nem vagy kigyúrt, akkor már kevés esélyed van.
2012. júl. 19. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!