Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyen egy normal kinézetü fiu ahoz hogy szebb legyen?
Egy kis kondi, mert mindenkinek a teste lehet szép:)
Hozzá illő frizurát csináltat, magához illő parfümöt vesz, fejleszti a kisugárzását, önbecsülését.
20f
15:44
Ez hülyeség, én mióta megvettem a kocsim egyáltalán nem lettem kapósabb a nőknél, megnéznek amikor bömböltetem a zenét a kocsiban, ennyi.
ma 15:44
ez egy buta üresfejű sztereotípia, amita férfiak azért akasztottak a nőkre mert nem tudták levakarni magukról, hogy nekik csak nagymellű nő kell. Épp annyi valóságalapja van egyébként, és megint nem hajlandó senki észrevenni hogy rengeteg kivétel van.
kérdező: a megjelenésed számít, hoyg igényes legyél, nem az hogy gazdag.
Ahogy már mások is írták, a kondi, a ruhák, és a frizura dobhat rajtad.
Amit én még tanácsolni tudnék, az a személyiséged fejlesztése. Pl. átlagos külsővel, udvariassággal, kedvességgel, humorérzékkel, romantikával a legjobb külsejű, de tapló pasit is kenterbe lehet verni. :) Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!