Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretője vagyok a Tanáromnak már jó néhány éve, Állásért. Jól tettem hogy belementem ebbe?
Kapcsolatunk akkor kezdődött, amikor megismertem az Egyetemen. Akkor én 19 éves voltam, ő 47 éves. 28 év van közöttünk. Senki nem tudja, hogy szeretője vagyok a volt tanáromnak.
Most én 27 éves vagyok, ő 55 éves. Én már az egyetemen vagyok, mint tanárnő.
Az elmúlt években, nem volt korombeli barátom , csak ő volt. Csodálkoznak is a barátaim, hogy miért nincsen senkim.
Folytassam a szerető szerepét vagy már ne ? és ha elintézi
hogy kirúgjanak ? azt nem szeretném.
Szerintetek mindezt megérte ? A szeretője voltam és vagyok még a mai napig is .
nem is merem senkinek elmondani ezt.
28 év korkülönbség az nagyon sok, szerintetek is ?
Én biztos, hogy nem mentem volna ilyenbe bele, most én is jelentkeztem egyetemre, de ha ilyen ára van, hogy felvegyenek, inkább hanyagolnám, inkább a képességeim alapján döntsenek, mint a testi adottságok ... :/
Szerintem szakítsd meg vele a kapcsolatot és próbálj meg tiszta lappal, normális életet élni, addig míg nem késő! Ez a saját véleményem!
19/L
Ő nem is akar rendes kapcsolatot, gondolom ő se akarja hogy kiderüljön, hogy ennyivel fiatalabb és ráadásul a tanítványával van kapcsolatba.
Nem megyünk sehova, hogy meg ne lássanak minket.
Hetente találkozunk 3-4 alkalommal a lakásán, és ott megtörténik a dolog.
Ha elhagynám akkor biztos kirúgatna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!