Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bevalljam tanáromnak hogy nagyon nagyon belé szerettem és ha igen hogy?
a helyzet az hogy első látásra beleszerettem .. fiatal nagyon.. 24 /N.
én 18/f.
Szerintem ne valld be mert 1 nem ismered szerintem eléggé ahhoz hogy szeresd lehet hogy csak nagyon jó képű és tettszik 2 nem valószinű hogy ő is igy érez irántad ha meg mégis akkor ugy sem fogja bevallani mert ha veled bármilyen kapcsolatot kialakít tanár diák viszonyon kívül és ezt megtudják a suliban akkor ki is csapják.
L
Szerintem se valld be neki, hogy szerelmes vagy belé. Mert aztán lehet, hogy csak kerülne, vagy direkt rossz jegyeket adna, kicsi esélyt látok arra, hogy ő is így érez irántad. Természetesen nem zárom ki a lehetőséget, hogy neki is tetszel, de az állása miatt ő se akarna szerintem kockáztatni.
Szóval azt ajánlom, hogy miután leérettségizel, csak aztán vallj neki szerelmet!
:)
Elsőnek: honnan tudod, hogy nem ismeri? Én pl. nagyon jóban vagyok az egyik tanárommal, már határozott barátság van köztünk. (Sokat beszélgetünk, tényleg ismerjük egymást, sulin kívül tegeződünk, stb...) A tanárok is emberek.
Kérdező, a tanárod ad bármilyen jelet, hogy esetleg van esélyed? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!