Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan adhatnám a tudtára a tanáromnak, hogy fontos nekem, hogy többet érzek mit tanár-diák kapcsolat íránta?
Figyelt kérdés
hogy megkedveltem,és hiányozni fog szünet alatt?2010. dec. 22. 15:29
1/14 anonim válasza:
attól függ, mennyire kedveled
mint barát vagy annál már több?
2/14 anonim válasza:
nekem is van ilyen tanárom én adtam neki ajándékot megölelgettem és elmondtam neki h szeretem:D
17/f
3/14 anonim válasza:
Hány éves vagy? Milyen nemű? Ő hány éves?
5/14 anonim válasza:
Csak simán mond meg neki, de lehetőleg úgy, hogy ne legyen félreérthető. Kb. Tanár Úr, kellemes ünnepeket, hiányozni fog nekem/nekünk.
6/14 A kérdező kommentje:
ő39 én 19 és több mint baráti,hogy a kérdésre is válaszoljak.
2010. dec. 22. 15:35
7/14 anonim válasza:
akkor csak tényleg nagyon finoman. mosolyogj és légy kedves. és vigyázz nehogy túl átlátszó legyél..hadd gondolkodjon el rajta, hogy most vajon bejön neked vagy csak szimplán kedveskedni akarsz
8/14 anonim válasza:
Most komolyan, 2x olyan idős, mint te. Ha még nincs családja (van?), akkor se hiszem, hogy veled tervezne alapítani egyet. Bármennyire is vonzódsz, szerintem keress korodbelibb valakit magad mellé. Hidd el, jobban jársz.
(Ő is ugyanígy érez irántad? O.o Ne már...)
9/14 anonim válasza:
én nem tomi vagyok.. vagyis nem tudok róla xD
10/14 anonim válasza:
Én kedvelem egyik tanáromat, kapott - sajátkezűleg készített - ajándékot (meg a hozzá járó két puszit :D )
Szünetben meg majd dumálunk facebookon, mint most is. :)
Amúgy legyél vele kedves, meg nem tudom. Tulajdonképen nem emlékszem, mi hogy lettünk jóban. :D
16/l
(ő 28/f)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!