Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan adhatnám a tudtára a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan adhatnám a tudtára a tanáromnak, hogy fontos nekem, hogy többet érzek mit tanár-diák kapcsolat íránta?

Figyelt kérdés
hogy megkedveltem,és hiányozni fog szünet alatt?
2010. dec. 22. 15:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
58%

hagyd békén !!!! úgyse lehetne belőle kapcsolat , ha csak nem akarja kirúgatni magát

24 és háromnegyed F

2010. dec. 22. 17:27
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem miért nem volt ilyen az néhány 2x éves tanárnő, akik tanítottak? Bevágtam volna a leckét nekik, mint állat, eskü.
2010. dec. 22. 21:26
 13/14 anonim ***** válasza:
71%

ha jót akarsz neki és nemvagy családromboló ribi akkor hagyod, mert miattad derékbatörhet a melója és akkor mehetsz üveget gyüjteni a konténerekhez!

ismerkedj máshol, menj el szexi hegyi bulikba

ott luk nem marad tömetlenül!

2010. dec. 25. 16:14
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Először is gondold végig, hogy ésszerű lenne-e ebbe belevágni. Mekkora a korkülönbség köztetek, hogyan viszonyulna ehhez a dologhoz a tanárod -aki tetszik neked- és a környezetetek, az iskola, barátaid, esetleg szüleid.

Ha úgy gondolod, hogy ezek nem lehetnek akadályok, akkor is inkább apróbb jelekkel próbálkozz először, mint mosoly, vagy apró érintés, mert könnyen nagyon hülye helyzetbe hozhatod magadat. ne kapkodd el.

Aztán ha úgy látod, hogy nem riasztottad el az illetőt, fordulj hozzá, hogy szeretnél a tárgyában -amit tanít- jobban elmélyedni, foglalkozna-e veled kicsit soron kívül. De ezt mondjuk ne mindenki előtt..

Ha jól csinálod és úgy nézel rá közben, érteni fogja a célzást és így a tudtára hozod a szándékodat. Innen már rajta áll a dolog. Ne lepődj meg, ha először ijedten elmenekül, tudod ez a tanároknál elég felelősségteljes dolog, az állásukba is kerülhet, az én régi sulimban is küldtek már el ilyen dolog miatt tanárt.

De ha komolyan gondolod, ne vegye el ez a kedved !!

Sok sikert !! :)

2010. dec. 25. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!