Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Baj az ha a párkapcsolatban a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj az ha a párkapcsolatban a nő tanultabb a férfinél?

Figyelt kérdés
2012. júl. 17. 21:24
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
A szexben nem, sőt!
2012. júl. 17. 22:00
 12/21 anonim ***** válasza:

Akkor pontosítok, oké? Kapcsolatuk elején nem volt baj, hogy a nő tanultabb volt a férfinál. Egyikőjüket sem zavarta. Ám később a nőt zavarta, hogy a pasija nem volt egy magas beosztású ember. Mivel ugye nem volt diplomája. A pasit pedig az zavarta, hogy a nőnek miért baj az, hogy nem keresi magát halálra a pasi és miért nem elég az a fizetés, amitől elégedettek is lehetnének. Szóval elege volt a pasinak abból, hogy a barátnője éreztette vele azt, hogy ő nem eléggé tanult és okos.

Nem tudom jobban leírni, hogy ne legyen félreérthető. Így ismerem a történet. Ennyi.

2012. júl. 17. 22:06
 13/21 anonim ***** válasza:
Jó de ha egy nem anyagias ringyóval jön össze valaki akkor nem baj.
2012. júl. 17. 22:09
 14/21 anonim ***** válasza:
Ha lehet ne ringyózd le a nőket. Mi sem stricizzük le a férfiakat. Köszi.
2012. júl. 17. 22:13
 15/21 anonim ***** válasza:
Nem ringyóztam le a nőket barom.
2012. júl. 17. 22:17
 16/21 anonim ***** válasza:

"Jó de ha egy nem anyagias ringyóval jön össze valaki akkor nem baj."

Most jellemeztél így egy nőt! :D

2012. júl. 17. 22:18
 17/21 anonim ***** válasza:

Arról nem tehetek,hogy nem értesz magyarul.Egy nőt sem jellemeztem.Azt írtam,hogy "HA NEM EGY RINGYÓVAL"

Ebben nincs benne az összes nő.Egy nő sincs benne.Egy ringyó van benne.

2012. júl. 17. 22:21
 18/21 anonim ***** válasza:
Istenem,de szeretnek egy nalam muveltebb not..38 vagyok,de csak egyszer talalkoztam ilyennel. Ha van itt ilyen irjon :-)
2012. júl. 17. 23:35
 19/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Azért kérdeztem mert össze akartak ismertetni egy nővel akit még nem láttam.Csak annyit tudtam róla hogy diplomás szerény átlagos nő.Meg is volt a találkozó és kb a 2. mondata vonatkozott arra hogy mennyire vagyok elégedett a szar munkámmal és nem akarok e valami hasznosabbat dolgozni.(mármint hogy valami jobban fizető állásra gondolhatott).Persze nem így mondta szó szerint de így jött ki.Hát ennyit egy átlagos szerény nőről.Hát eddig sem vittem túlzásba az ismerkedést de ez el is vette a kedvem egy időre.Miért nem elég hogy van egy szép házam van átlagos állásom ? Másnak még ennyi sincs.
2012. júl. 18. 12:44
 20/21 anonim ***** válasza:
Azért, mert egy ilyen nőt fogtál ki, attól még ne szegje el a kedvedet az egész ismerkedéstől. Ez egy nő volt a sok közül. Majd találsz olyat, aki megbecsül téged úgy, ahogy vagy. :)
2012. júl. 18. 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!