Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kényes kérdés. Hogyan mondjam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kényes kérdés. Hogyan mondjam el a páromnak? Elmondjam egyáltalán?

Figyelt kérdés
Párommal 2 éve vagyok együtt akit nagyon imádok! Minden téren Ő számomra az igazi, viszont... szex terén nagyon izgat az a gondolat, hogy egy nővel legyek együtt. Van is egy leányzó aki nagyon tetszik és kölcsönös is a vonzalom, de félek belebonyolódni a dologba. Csak egy éjszakáról lenne szó, de félek ha párom megtudná nagyon nem örülne neki. Mielőtt írnátok a 3-as felállást az biztosan nem jöhet szóba:) Nem tudom mit csináljak. Soha nem hazudtam neki, nem csaltam meg, nagyon szeretem, de a vágy is nagyon erős...:( S.O.S
2012. júl. 15. 22:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
ugyanúgy megcsalásnak számít, akár nővel csinálod, akár férfivel
2012. júl. 15. 23:16
 12/17 anonim ***** válasza:
És ha ezeket a gondolatokat elmondod neki? Hogy nagyon izgat a gondolat, de nagyon szereted, csak ki szeretnéd próbálni, nézhetné közben, stb stb? Bennem mindig volt egy kis hajlam, szívesen kipróbálnám egyszer lánnyal, de ezt tudja rólam a párom. Beszélgettünk is erről, őt nem zavarja, úgy "állapodtunk meg", hogy majd egyszer, ha úgy hozza a sors, akkor csinálunk egy olyan hármast, hogy ő néz minket és utána csak mi ketten folytatjuk.
2012. júl. 15. 23:38
 13/17 anonim ***** válasza:
Engem is izgat a gondolat hogy egy lánnyal legyek együtt :) 28 F Viccet félretéve beszéld meg vele. Vagy rábólint vagy sem. Mit veszithetsz?
2012. júl. 15. 23:40
 14/17 anonim ***** válasza:

Kedvenc számom :P

Próbáld ki két nővel...

[link]

És az áldozatod tud róla hogy ki akarod vele próbálni? Benne lesz?

2012. júl. 16. 00:01
 15/17 anonim ***** válasza:

Ha párod nem tud róla, akkor tényleg mindegy, hogy nővel vagy ffival csinálod, az akkor is megcsalás. Ha Te pedig mással is akarsz lenni, akkor meg fogadd el, hogy ő is hozzáér egy másikhoz. Egy így igazságos, nem?

De mindenképpen a "beszéld meg vele dolgot" pártján vagyok én is!

2012. júl. 16. 00:06
 16/17 anonim ***** válasza:
megegyeztek és kipróbáljátok a ,,nyitott kapcsolatot" így neked is lesz kis újdonság meg neki is :P
2012. júl. 16. 00:08
 17/17 anonim ***** válasza:

Sosem értettem ezt... Ha szeretsz valakit, akkor CSAK vele akarsz lenni, nem? Attól még miért más, hogy nőnemű az a személy, akivel te szeretnél egy éjszakát? Ezek alapján nem megcsalás az sem, ha a párod esetleg másik pasival akarná csak "kipróbálni" a dolgot. Próbáljátok ki nyugodtan, de a próbák ideje nem akkor van, amikor van párod is. Meg különben is, abba belemenne, hogy te egy másik pasival vagy, ő meg nézi? Te belemennél hogy ő egy pasival van, és te meg nézed? Esetleg egy másik lánnyal? Nem, szerintem ez mindenféleképpen megcsalás, hiszen egy másik személyről van szó, és az már mellékes, hogy milyen nemű. Nem a párod, hanem valaki más. De persze, ez csak az én hozzáállásom, lehet, hogy ti ezt kicsit rugalmasabban nézitek :)

Szerintem mondd el neki. Először csak finoman hozd fel a témát, puhatolózz egy kicsit, aztán majd, ahogy jön, esetleg komolyan is megkérdezheted tőle, hogy mit szólna hozzá. Végülis, nem feltétlenül kell a másik nőnek hozzáérnie, neki se kell a nőhöz, elég az, ha ő csak ül valahol és nézi.

Jó szórakozást mindhármatoknak! :)

2012. júl. 18. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!