Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kényes kérdés. Hogyan mondjam el a páromnak? Elmondjam egyáltalán?
Kedvenc számom :P
Próbáld ki két nővel...
És az áldozatod tud róla hogy ki akarod vele próbálni? Benne lesz?
Ha párod nem tud róla, akkor tényleg mindegy, hogy nővel vagy ffival csinálod, az akkor is megcsalás. Ha Te pedig mással is akarsz lenni, akkor meg fogadd el, hogy ő is hozzáér egy másikhoz. Egy így igazságos, nem?
De mindenképpen a "beszéld meg vele dolgot" pártján vagyok én is!
Sosem értettem ezt... Ha szeretsz valakit, akkor CSAK vele akarsz lenni, nem? Attól még miért más, hogy nőnemű az a személy, akivel te szeretnél egy éjszakát? Ezek alapján nem megcsalás az sem, ha a párod esetleg másik pasival akarná csak "kipróbálni" a dolgot. Próbáljátok ki nyugodtan, de a próbák ideje nem akkor van, amikor van párod is. Meg különben is, abba belemenne, hogy te egy másik pasival vagy, ő meg nézi? Te belemennél hogy ő egy pasival van, és te meg nézed? Esetleg egy másik lánnyal? Nem, szerintem ez mindenféleképpen megcsalás, hiszen egy másik személyről van szó, és az már mellékes, hogy milyen nemű. Nem a párod, hanem valaki más. De persze, ez csak az én hozzáállásom, lehet, hogy ti ezt kicsit rugalmasabban nézitek :)
Szerintem mondd el neki. Először csak finoman hozd fel a témát, puhatolózz egy kicsit, aztán majd, ahogy jön, esetleg komolyan is megkérdezheted tőle, hogy mit szólna hozzá. Végülis, nem feltétlenül kell a másik nőnek hozzáérnie, neki se kell a nőhöz, elég az, ha ő csak ül valahol és nézi.
Jó szórakozást mindhármatoknak! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!