Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kényes kérdés. Hogyan mondjam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kényes kérdés. Hogyan mondjam el a páromnak? Elmondjam egyáltalán?

Figyelt kérdés
Párommal 2 éve vagyok együtt akit nagyon imádok! Minden téren Ő számomra az igazi, viszont... szex terén nagyon izgat az a gondolat, hogy egy nővel legyek együtt. Van is egy leányzó aki nagyon tetszik és kölcsönös is a vonzalom, de félek belebonyolódni a dologba. Csak egy éjszakáról lenne szó, de félek ha párom megtudná nagyon nem örülne neki. Mielőtt írnátok a 3-as felállást az biztosan nem jöhet szóba:) Nem tudom mit csináljak. Soha nem hazudtam neki, nem csaltam meg, nagyon szeretem, de a vágy is nagyon erős...:( S.O.S
2012. júl. 15. 22:48
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
az lemaradt, hogy n/27 :)
2012. júl. 15. 22:50
 2/17 anonim ***** válasza:
Talán kérdezd meg...
2012. júl. 15. 22:50
 3/17 anonim ***** válasza:

Szerintem mond el a párodnak, 2 év mégis csak 2 év, és ha tényleg szeret akkor megtudjátok ezt beszélni úgy, hogy mind a kettőtöknek jó legyen :)

Sok sikert.

2012. júl. 15. 22:51
 4/17 anonim ***** válasza:
Ha már 2 éve együtt vagytok, akkor már rég el kellett volna jutnotok arra a szintre, hogy megbeszéltek mindent, szerintem ha elmondanád neki, megértené és örülne is neki, hogy nem titokban csinálod.
2012. júl. 15. 22:52
 5/17 anonim ***** válasza:
A 3as miért nem jöhet szóba? Szerintem az a legjobb megoldás ilyen esetekben. Az se megoldás, hogy a pasid csak nézne titeket? Az neki is izgi élmény, és te is kipróbálhatod magad.
2012. júl. 15. 22:52
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
bele ne menj a hármasba, aztán majd rászokik a pasid.
2012. júl. 15. 22:53
 7/17 A kérdező kommentje:
A hármas azért nem jöhet szóba, mert nem biztos hogy végig tudnám nézni ahogy párom egy másik nőt ... nekem sem kell másik férfi megkapok tőle mindent szex terén amit férfi adhat. Egyszerűen csak kíváncsi vagyok. Beszélgettünk már ilyen témákról, nyilván őt a 3as dolog izgatja, de mikor felhoztam neki a témát, hogy mit szólna ha másik nővel lennék kiakadt, hogy a végén lecserélem egy lányra..:(
2012. júl. 15. 23:01
 8/17 anonim ***** válasza:
én is így vagyok vele egyszer csak úgy viccből szóba került és azt mondta h ha nézheti akk csinálhatom csajjal de nekem az is sok lenne ugyh én sem tudom lehet szakítok vele és kiélem magam pasikkal,csajokkal
2012. júl. 15. 23:08
 9/17 anonim válasza:
100%
én tuti kiakadnék, ha a barátnőm egy másik nővel lenne,akár titokban, akár nem. ha nagyon imád, szeret stb. és mindent megadok neki, ne feküdjön már le mással! (akár nő, akár ffi). az, hogy kíváncsi vagy, vagy izgat a gondolat, az egy dolog. más ffi-t is izgat más gondolat, mégsem kérdezik meg a barátnőjüket, hogy egy éjszakát eltölthetnek-e egy másik leányzóval. jó, sarkított példa, meg nem egészen erről van szó a te esetedben...de ha szereted akkor vele vagy, és CSAK vele. ha meg mást is akarsz, akkor akárki akármit is mond. valami nem okés, vagy veled, vagy vele, vagy az érzéseiddel. ez volt az én véleményem :)
2012. júl. 15. 23:08
 10/17 A kérdező kommentje:
Lehet igazad van és tényleg nincs rendbe valami velem:( Most azt érzem, hogy semmi nem változna az érzéseimmel iránta attól, hogy együtt vagyok egy estét a csajszival. Nyilván fordított esetben kiakadnék, ha ő csalna meg másik lánnyal. De más férfire nem gondolok csak ő kell nekem. Ez csak egy este lenne...:(hjajj nem tudom értelmesebben leírni amit érzek..:(
2012. júl. 15. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!