Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudok dönteni, mi legyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok dönteni, mi legyen?

Figyelt kérdés
több éves kapcsolatom van,és nekem ő az első akivel szexeltem és jól megvagyunk de néha elgondolkozom milyen lenne másokkal... de nem tudom hogy szakítsak vele mert még szeretem és vele maradnék örökre de nem tudom ez így lenne-e ha most szakítok vele és "kiélem" magam már tuti hogy nem jönne velem utánna össze és nem tudom hogy szaktsak-e mert szinte együtt élünk és nagyon rossz lenne nélküle ha meg vele maradok ott lesz a kíváncsiság nem tudom tudnék-e így vele lenni sokáig és ő 6 évvel idősebb nem akarom hogy feleslegesen pazarolja rám az éveit hanem találja meg azt akivel leéli az életét
2012. júl. 15. 18:10
 1/4 AvernusTriad ***** válasza:

"feleslegesen pazarolja rám az éveit hanem találja meg azt akivel leéli az életét"

Kibúvót keresel? Az ő érdekében?

Jól megvagytok, szereted, de mással is akarsz kefélni, ezért inkább elhagynád, és mindezt az ő érdekében? Szép...

2012. júl. 15. 18:12
 2/4 tomaszcool ***** válasza:

Erre, mit lehet írni?!. Több éve vagyok együtt a párommal, nekem is ő az első és én is kíváncsi vagyok, DE szeretem és nem tudnám megcsalni/otthagyni ez miatt.

Ha úgy érzed, hogy nem tudsz vele így együtt élni, akkor vegyél könnyes búcsút tőle, mert a kíváncsiság gyorsan le fog gyűrni és akkor beüt a gebasz. :/

2012. júl. 15. 18:17
 3/4 anonim ***** válasza:
El kell döntened, hogy letudod-e győzni ezt a kíváncsiságodat... Ha nem, akkor meg ajánlom magamat! xD
2012. júl. 15. 18:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Nagyon egyszerű a dolog. Nem kell szakítani. Ellaposodott a kapcsolatotok,főleg szexuális téren. Üljél le vele és mondd meg neki,hogy nem ártana pár új dolgot kipróbálnotok.. Legyen az egy új póz,új hely,akár extrém,stb. De ne úgy add elő neki,hogy nem kívánod,vagy hajt a kiváncsiság,mert nőből van és megsértődik.. Valahol ez az ő hibája,hogy hagyta,hogy eddig fajuljanak a dolgok.. Egy nőnek az a dolga,hogy évek után is tudjon újat mutatni! Próbáljátok ki pl. az erotikus társasjátékot.;)
2012. júl. 16. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!