Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudok dönteni. Mi legyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok dönteni. Mi legyen?

Figyelt kérdés

A barátnőm és én még nem feküdtünk le egymással, de már hamarosan eljön az ideje. Nemrég kiderült, hogy nem szívesen sz.pna, mert volt egy rossz élménye, de sikerült rávennem, hogy próbáljuk ki, viszont azt mondta, hogy akkor utána ne smároljunk, mert szerinte az gusztustalan lenne. Mit gondoltok, vállaljuk be az orált vagy inkább jobb smárolni szex után is?

Kort és nemet is írjatok, legyetek szívesek!

2012. febr. 7. 22:53
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem a kakis sexet csináljátok.

21/F

u.i.

Ezt nektek kell eldönteni. Ha nem kívánjátok a sexet, akkor azt sem kötelező csinálni.

2012. febr. 7. 22:57
 2/4 anonim ***** válasza:
gondolom, ha a csaj nem igazán szeretné, nem kéne erőltetni. lehet, hogy így nem fogja annyira élvezni az együttlétet... igen, jobb smárolni szex után:D 18/L
2012. febr. 7. 22:59
 3/4 A kérdező kommentje:
A 2. válaszolónak köszönöm az értelmes válaszát :) Én is gondolkodtam, hogy visszakozom, mert úgy érzem, ő csak azért megy bele a dologba, mert én akarom. Én pedig jobban örülnék neki, ha ő is akarná ezt. Végül is abban benne van, hogy én csináljam neki, ami azért már elég jó. :))
2012. febr. 7. 23:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Nyugodtan, akár nyelvezni is. Ha már lepippantott, akkor a szád hogy lenne undorító? Más szemszögből: Ha a farkad után a szádhoz ér a nőd szája, akkor mi van? Az csak a te farkad volt. Akkor lenne igazán undorító, hogy ha egy másik srác farkát szívta volna meg, és utána smároltatok volna! Ennyi.
2012. febr. 7. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!