Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merem elhagyni mert félek hogy öngyilkos lesz! Mit csináljak?
Nehéz helyzet. Főleg azért mert bűntudatot akar kelteni benned és igy magázol láncolni ami már önmagában is ocsmány dolog...
Én 16 voltam amikor összejöttem az első szerelmemmel, 2 évig jártunk (szintén megcsalt többször is), amikor el akartam hagyni elkezdett öngyilkossággal fenyegetőzni. Először nem vettem komolyan, de aztán nagyon megijedtem mert a baromja összekarcolgatta a csuklóját valami pengével (NEM vágta, de én azt a kötéstől nem láttam), ugyhogy teljesen kiborultam.
Probáltam vele értelmesen beszélni, és ráment még 3 hónapom, de végül szakitottunk. És természetesen ma is él és virul.
Nem tudom hány évesek vagytok, és nem tudom mennyire volt konmoly az öngyilkossági kisérlet. De azt tudom, hogy nincs joga zsarolni téged. Ha szereted/szeretted, segits neki megoldani ezt a problémát, beszélgess vele, próbáld vele megértetni hogy el kell engednie. Sulyosabb esetben, forduljatok szakorvoshoz, esetleg beszélj a szüleivel.
Nem akaszthat a nyakadba ilyen terhet.
Kitartás!
27L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!