Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? :s (Részletek lent)
A barátommal 1hónapja szakítottunk.Különös oka nem volt a szakításnak,összevesztünk..
Azóta úgymond barátok vagyunk,mint a kapcsolat elött,de 1hónapja rá se tudok nézni más pasira rajta kívül.Én még mindíg nem bírok rá barátként tekinteni.Sokszor úgy érzem,hogy flörtölget velem,és ha csak egy barátommal beszélgetek ő kijelenti mindenkire,hogy neki nem szimpatikus a csávó.Sokszor mondogatja,hogy fontos vagyok neki,és egy hetet nem bírna ki nélkülem.Már próbáltam vele megbeszélni,hogy számomra ez több mint barátság de csak mosolygott,szóval ennyiben hagytam.Sokszor rámtör a sírás amikor nem veszi észre,hogy milyen fontos nekem.Egyszerűen már nem bírom..
Mit tegyek?lehet ebből még barátság?
Tippeket,Tanácsokat hasonló élményeket várok.
Válaszokat előre is köszi!
16/L
Én egy-két hétig szüneteltetném vele a kommunikációt. Így kiderül, hogy keres-e téged, szüksége van-e rád. Nem árt arra is odafigyelni, hogy csak unaloműzésből beszélget-e veled vagy ilyesmi. Ez a helyzet neked fáj csak, mivel te még szereted őt, és az, hogy beszéltek nem enged tőle elszakadni és elfelejteni őt, minél hamarabb kell ezt tisztázni különben annál tovább fogsz szenvedni.
Nekem furcsa, hogy ilyet mond, hogy egy hétig nem bírja nélküled...de akkor miért nem vagytok újra együtt? Szóval egy ideig ne kommunikálj vele, lehet nehéz lesz megállnod, de tudod, ha valakinek fontos vagy, akkor keresni fog. És ez minden flörtölgetésnél többet fog elmondani. Ha pedig nem keres őszinte érdeklődéssel, akkor ideje elindulni a dolog lezárási szakaszán.
Hát igen,az első kommentelőnek:Hidd el próbáltam már,de egyszerűen ha megpróbálom egy másik fiúval eszembe jut ő,és hogy talán még lehet valami közöttünk,de ha most összejövök mással,már nemhiszem,hogy lesz ebből kapcsolat..
Második kommentelő:Köszi a tanácsot,már egyszer próbáltam vele nem kommunikálni,napokig nem hívtam és nem írtam rá..És persze lesz@arta a fejem,finoman fogalmazva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!