Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? (részletek lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? (részletek lent)

Figyelt kérdés
nemrég összejöttem egy pasival, és jó vele meg minden, de mégsem vagyok biztos benne, hogy szerelemes vagyok belé. szakítsak vele, vagy várjak még?
2012. jún. 2. 15:36
 1/10 anonim ***** válasza:
akkor a ráááááknak jöttél össze vele áhh...
2012. jún. 2. 15:38
 2/10 anonim ***** válasza:

Egy újabb hülye!

Menj, keress magadnak egy jó magas hidat, és mérd le, mennyi idő alatt éred el a folyót szabadesésben. Az eredmény érdekel...

Te most komolyan gyakorikérdéseken akarod eldönteni, hogy mit csinálj egy ilyen helyzetben? Nincs neked életed?

3/10 ASOT ***** válasza:

jajj istenem....

Talán előbb ismerd meg jobban...és tudd meg h pontosan mi is hiányzik neked a kapcsolatból!

a szerelem egy összefogó érzés a pozitív boldog érzésekre. Ami egy állapot. Az a kérdés h mi marad utána!

he tudod h mi az ami hiányzik neked ebből a kapcsolatból, akkor tudni fogod h akarod e.

4/10 anonim ***** válasza:

Te most komolyan vadidegen emberek válaszát várod? Király!

Szerintem meg kéne nézned a horoszkópodat először... tudni fogod a választ!

Remélem segítettem! 35/F

2012. jún. 2. 15:41
 5/10 anonim ***** válasza:
Állj fejen.
2012. jún. 2. 15:41
 6/10 anonim ***** válasza:
Egy újabb érzelmi agytröszt.
2012. jún. 2. 15:43
 7/10 anonim ***** válasza:
ha csináld, ha nem jó ne csináld
2012. jún. 2. 15:45
 8/10 anonim ***** válasza:
Get a life.
2012. jún. 2. 15:54
 9/10 anonim ***** válasza:
kapáld meg a kertet
2012. jún. 2. 15:57
 10/10 anonim ***** válasza:
Ismerd meg jobban, a szerelem is csak alaposabb megismerés után alakulhat ki. De ezt komolyan nekünk kell megválaszolni?
2012. jún. 2. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!