Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Működhet ez a kapcsolat?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet ez a kapcsolat? Részletek lenn.

Figyelt kérdés
22 vagyok, és van egy 27 éves srác, akivel már 2szer jártunk, ( kb 2 ill 4 éve.. 2-3 honapra), de mindig elegem lett és otthagytam. Elöször még nagyon fiatal vtam komolya kapcsra, buliztam,utána pedig a munkamániája ölte meg... 24 órából kb 5-6ot alszik,többi melo.. saját vállalkozo,és rengeteget dolgozik..aminek meg van az eredménye, de akkor is,alig van szabadideje :( Nem egy izmos pasi, hisz ideje sincs kondiba járni,sportolni, kis vékony, de amugy nagyon aranyos, és nagyon tud szeretni, a csillagot lehozni.. Az a baj, hogy ha összejövök vele megint,mivel én sem akarok már nagyon ugrálni,ez tul egyszerű-... részemre.. nincs miért küzdeni, hisz lenne egy pasim aki szeret, aki megad mindent, kb dolgozni nem kellene mellette,meg nem is engedné, de ez tul egyszerű.. és félek hogy ez meghatározza az egész életem , nincs benne az az izgalom, hogy milyen házunk , kocsink lesz.. stb,mert ezek már megvannak neki.. kb a gyerek kéne már csak,amit rövid idön belül szeretne is..
2012. máj. 8. 21:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Dolgozz akkor mint egy igásló ha ez kell. Nem hiszem h meg fogja tíltani.
2012. máj. 8. 21:33
 2/4 omba ***** válasza:

2+3 hónap után, különösebb érzelem nélkül leragadnál valaki mellett, pusztán azért, mert eltart?

22 évesen mit jelent, hogy nem nagyon akarsz már ugrálni? - öregnek tarod magad?

Valakivel volt már rendes, szerelme kapcsolatod?

Szerintem adj rá esélyt, Q... hosszú ideig fogsz még élni, miért tennéd egy aranykalitkában, dögunalomban?

2012. máj. 8. 21:43
 3/4 anonim válasza:
Figyelj, 22 vagy , ilyenkor a legtöbb ember még nagyban bulizik . És szerintem ezt a kérdést megválaszoltad magadnak. Annyi ellenérvet hoztál fel, ami másoknak egy pozitív tulajdonság lenne, csak azt tisztázd magadban 1-2 év múlva mire fogsz vágyni ? lehet , hogy ugyan ezekre mint ez a fiú.
2012. máj. 8. 21:44
 4/4 A kérdező kommentje:
Lehet, sőt biztos erre fogok vágyni én is egy pár év mulva, söt ..azért vágyom rá picit most is,de ez tul egyszerü. Nem azért lennék vele mert eltartana, jól fizetö állásom van. amit nem is hagynék ott több okbol is. Ha a pénz motiválna,már rég összejöttem volna vele ujra.. De nem akarom hülyének nézni 3.jára, mi van hogy ha nem müködik...
2012. máj. 8. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!