Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én írjak rá? Részletek lent.
Van egy fiú az osztályból,aki nagyon tetszik,sőt már szinte teljesen biztos,hogy szerelmes vagyok belé,és 99,9%-ig biztos,hogy ő is szeret.
Egy ilyen téren elég szégyenlős fiúval van dolgom,azaz nem mer kezdeményezni. Mellékelten még az fontos,hogy már egyszer jártunk,de akkor még kicsik voltunk.Na most az a kérdés,hogy ha suliban szogtunk beszélgetni,de elég keveset,és,hogy facebookon ha ráírnék,talán ő is kicsit magabiztosabbnak érezné magát.Csak az a bökkenő,hogy nem tudom mit reagálna,és ezért félek :SS Lányok:tanácsokkal bombázzatok,fiúk:ti,hogy reagálnátok?? a válaszokat előre is köszönöm!
szerintem ha kicsit félénk akkor biztos neked kell egy annyit kezdeményezni hogy ráírsz és beszélgetsz vele aztán már ő fog rád írni és akkor már jön a többi magától
15/f
Nyugodtan írj rá szerintem facen,velem is volt már ilyen eset :) ráírtam fb n mi a tervem vele és másnap részletesebben megbeszéltük és össze jöttünk .:) azóta is együtt vagyunk. sok sikert?
L\14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!