Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én írjak rá? Részletek lent.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én írjak rá? Részletek lent.

Figyelt kérdés

Van egy fiú az osztályból,aki nagyon tetszik,sőt már szinte teljesen biztos,hogy szerelmes vagyok belé,és 99,9%-ig biztos,hogy ő is szeret.

Egy ilyen téren elég szégyenlős fiúval van dolgom,azaz nem mer kezdeményezni. Mellékelten még az fontos,hogy már egyszer jártunk,de akkor még kicsik voltunk.Na most az a kérdés,hogy ha suliban szogtunk beszélgetni,de elég keveset,és,hogy facebookon ha ráírnék,talán ő is kicsit magabiztosabbnak érezné magát.Csak az a bökkenő,hogy nem tudom mit reagálna,és ezért félek :SS Lányok:tanácsokkal bombázzatok,fiúk:ti,hogy reagálnátok?? a válaszokat előre is köszönöm!

2012. máj. 7. 20:07
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem egy osztálytársra tök feltünésmentesen is rá tudsz írni. Akármit kérdezhetsz tőle sulival kapcsolatban, onnan meg már tudsz vele tovább beszélgetni.
2012. máj. 7. 20:09
 2/8 Valaki0702 ***** válasza:
Ha szeretem a lányt akkor biztos, hogy őrülnék neki.
2012. máj. 7. 20:09
 3/8 anonim ***** válasza:
én mindenkivel szívesen beszélgetek, ezért biztosan örülnék
2012. máj. 7. 20:11
 4/8 anonim válasza:

szerintem ha kicsit félénk akkor biztos neked kell egy annyit kezdeményezni hogy ráírsz és beszélgetsz vele aztán már ő fog rád írni és akkor már jön a többi magától

15/f

2012. máj. 7. 20:11
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat...teljesen igaztok van :) azthiszem megpróbálom ;))
2012. máj. 7. 20:13
 6/8 anonim ***** válasza:
Próbálkozás fél siker. ;)
2012. máj. 7. 20:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Sztem megér egy próbát. Indíts vmi olyannal hogy, Szia, megtudod nekem mondani holnap miből írunk blablabla... vmi hasonlót =) ez tök jó alapot teremt annak, hogy beszélgetni tudjatok, és később már ő is rád fog írni (velem is majdnem ugyanez történt)
2012. máj. 7. 20:19
 8/8 anonim válasza:

Nyugodtan írj rá szerintem facen,velem is volt már ilyen eset :) ráírtam fb n mi a tervem vele és másnap részletesebben megbeszéltük és össze jöttünk .:) azóta is együtt vagyunk. sok sikert?

L\14

2012. máj. 7. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!