Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérdezzem meg akar-e komolyabbat? (részletek lent)
igazad van. de őszintén szólva már azt sem bánnám, mert szerintem most még könnyebben tovább tudnék lépni...
ha azt mondaná hogy nemtudja vagy tétovázna inkább monddanám hogy akkor hagyjuk az egészet, mert ezzel csak nekem rossz hogy mindig csak rágondolok.
Én vagyok így egy lánnyal.
Neki megismerkedésünk kezdetén azt mondtam,hogy nem akarok senkivel se kapcsolatot,megvagyok magam kis világában.
Aztán amióta megismertem,teljesen megváltozott a nézetem,most már szeretnék komoly kapcsolatot vele. Persze erről fogalma sincsen. Lehet,nálatok is ez a helyzet...;)
Amúgy mégis mit mondhatnék neki?
" Tudom hogy már beszéltünk erről, de ha keveset talákozunk akkor egyre többet hiányzol, és nekem ez így kezd rossz lenni. És ha te nem így vagy vele akkor talán nem kéne többet találkoznunk? " vagy ez így nagyon nyálasan hangzik?
Csak mond neki, hogy sokszor hiányzik. És te szeretnéd, ha többet láthatnád. És adj neki egy puszit és lehet csók lesz belőle.
Mert lehet ő is sürübben látna, csak fél bevallani. Az is lehet, h szeret már, csak ezt is fél elmondani.
Nekem is bevallotta a lány barátom, h szeret és én is csak fél évre rá szerettem meg őt, viszont akkor jobban mint bárkit addig. De akkor meg már én nem mertem kimutatni a lány felé és elmondani neki. Lehet a te fiú barátod is olyan mint én voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!