Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Akar tőlem valami komolyabbat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kateamstrong kérdése:

Akar tőlem valami komolyabbat is?! Vagy csak megakar húzni párszor?!

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy fúval egy hónappal ezelőtt egy házi buliban, ahol azonnal egymásra találtunk és egész éjszaka jól elvoltunk:kavartunk, beszélgetünk, de nem feküdtünk le.-Ez volt egy szombat éjszaka alkalmával. Hétfőn rákerestem myvipen, megnéztem az adatlapját, de nem jelöltem be, de mire hazaértem ő már bejelölt ismerősnek, felvettem msnre és elkezdtünk beszélgetni. ez ment egy hétig, maikor is én írtam egy novellát amiben elárultam neki, hogy kezdek többet is érezni iránta, erre nem reagált semmit, ugyanúgy viselkedett, mintha nem mondtam volna el neki, hogy hogy érzek. Erre múlt héten elhívott bulizni, és ott megint egymásra találtunk, egész éjszaka együtt voltunk és akkor este nála is aludtam. Otthon náluk, egy csomót csókolóztunk meg beszélgetünk, úgy éreztem ő is kezd irántam többet érezni. Ám másnap reggel miután felkelt mellölem úgy csinált, minta semmi se történt volna köztünk az éjszaka, még a kezemet se fogta meg mikor kikísért a vonathoz és búcsúzóul is csak két puszit adott az arcomra. Azóta csak egyszer beszéltünk msnen. Tegnap írtam neki egy smst, amire ő azonnal válaszolt. Nem tudom, hogy ő kar e tőlem valamit vagy ez a két éjszaka csak kaland volt neki?!
2010. márc. 25. 16:36
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
41%
igen
2010. márc. 25. 16:42
 2/15 anonim ***** válasza:
sajnos igen :\ ha reggel nem közömbös volt, és nem élt a lehetőségekkel...
2010. márc. 25. 16:45
 3/15 anonim ***** válasza:
38%

* ha reggel közömbös volt

bocsi

2010. márc. 25. 16:46
 4/15 anonim ***** válasza:
Szerintem még talán ő maga sem tudja,mindenesetre fennáll a lehetőség,hogy még nem szeretné lekötni magát,illetve elsősorban szexre,kalandra vágyik,és nem párkapcsolatra.Tetszeni biztosan tetszel neki,viszont a járástól már tartana.Pont azért,mert az már bizonyos kötelezettségekkel jár,és elveszítené a szabadságát.Gondolom,elég fiatal még.
2010. márc. 25. 16:46
 5/15 A kérdező kommentje:

Az az igazság, hogy azt nem írtam le, hogy a fiú még szűz és eddig nem nagyon kötelezte el magát, és elég félénk is!

Egyébként meg 20 éves...

2010. márc. 25. 17:31
 6/15 beetlejuice ***** válasza:
89%
Hát nem hinném, hogy csak megakarna húzni párszor, egyszerűen csak bizonytalan, nem tudja még mit is akar igazából, meg ha még szűz, akkor nincs tapasztalat azon a téren, és izgulhat is akár amiatt a dolog miatt.
2010. márc. 25. 18:14
 7/15 anonim válasza:
89%
egyetértek az előttem szólóval..bár én biztos nem haboznék, hiszen a legfontosabb, hogy egymással tudassátok, hogy éreztek-e valamit..
2010. márc. 25. 20:00
 8/15 A kérdező kommentje:
Szóval akkor ha rákérdezzek a fiúnál az nem gáz?
2010. márc. 26. 16:56
 9/15 anonim ***** válasza:
szerintem kerdezd meg nyugottan
2010. márc. 27. 18:31
 10/15 anonim ***** válasza:
Hát bocsi, de szerintem ebből nem lesz semmi, csak azért mert nekem is van hasonló sztorim, annyi különbséggel, h én nem feküdtem le vele.:S
2010. márc. 27. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!