Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti elmennétek randizni ezzel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elmennétek randizni ezzel a pasival ezek után? Hogy viszonyulnátok hozzá? Huszon-, harmincéves nőkhöz szól a kérdésem elsősorban.

Figyelt kérdés

Azért ebbe a kategóriába írom, mert itt értelmes válaszok szoktak születni.

Adott egy húszas évei végén járó nő (én), és egy hasonló korú férfi. Évekkel ezelőtt találkoztunk párszor, bejöttünk egymásnak, de nem történt semmi. Most újból felbukkant az életemben, randira hívott, és mivel még mindig tetszik, és nincs senkim jelenleg, igent mondtam. Az első találkánk úgy jött létre, hogy egy csütörtöki napon találkoztunk volna, de péntek lett belőle. Ennek oka, hogy neki olyan a munkája, ami esetleg sokáig elhúzódhat, aznap este is ez történt, így felhívott, hogy ne haragudjak, nem lesz jó aznap, de másnap jó lesz. Így is lett, megtörtént a találka, jó volt.

A héten majdnem minden este írt sms-t, hogy hogy vagyok, mit csinálok, és kérdezte, találkozunk-e a hét vége felé. Ismét igent mondtam. Tegnap este felhívott, megbeszéltük a péntek esti időpontot.

Péntek délután felhívott, hogy nem végez időben a munkával, így egy órával későbbre tettük át az időpontot. Aztán később megint írt egy sms-t, hogy még mindig itt vacakolnak az ügyfelek (ő ugyanis ingatlanos), és már nagyon ideges, de sajnos nem látja a végét a dolgoknak, majd hív.

Ekkor már kezdtem dühös lenni, nem is válaszoltam neki, és inkább csináltam mással programot. Később megint írt egy sms-t, hogy ne haragudjak, ne várjam aznap estére a jelentkezését, nagyon felidegesített magát, nincs jó passzban (a sok vacakolás után nem jött össze az üzlet). Erre sem írtam vissza.

Szerintetek mennyire vehető komolyan ez a pasi? Egyébként tetszik, érdekel, de ez a lemondogatás nem vet rá túl jó fényt. Tudom, hogy nem tehet róla, egyszerűen ilyen a munkája, de valahogy akkor sem tudom félretenni a negatív érzéseimet.

Köszi, hogy elolvastátok.

#randi #randevú #randi lemondása
2012. júl. 14. 07:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Nekem a férjem ingatlanozott egy ideig és bizony volt olyan hogy este 11-ig (!) nem tudott hazaindulni.

Szóval ez egy ilyen munka, nem tudom hogy bírtam volna ki én is, ha nem élünk együtt és legalább esténként nem együtt fekszünk le aludni...

2012. júl. 14. 10:24
 12/18 anonim ***** válasza:
Nézd, itt nem az az érdekes, hogy mi mit csinálnánk, hanem hogy te el tudod-e fogadni hosszútávon azt, ami nyilvánvaló, hogy a pasinak olyan a munkája amit nem nagyon tud előre tervezni. A főnökeinek nem tudja azt mondani, hogy bocs, most lelépek, randim van, az ügyfelek meg csináljanak amit akarnak. Ha valóban erről van szó, akkor érthető a pasi, kezdeni akkor kezdj vele, ha ezt el tudod fogadni. Én szeretem az állandóságot, én nem kezdenék ilyen pasival, de ha te el tudod fogadni, akkor ettől még bátran!
2012. júl. 14. 11:57
 13/18 A kérdező kommentje:

Igazatok van, tényleg az a kérdés, hogy el tudom-e fogadni ezt hosszú távon. Ezt egyelőre még magam sem tudom, de talán majd kialakul.

Most inkább az esett nagyon rosszul, hogy én vártam volna valami magyarázatfélét ma, hogy felhív, és javasol új időpontot, de semmi. Írtam neki egy sms-t reggel, amire nem reagált. Aztán (lehet, ezt nem kellett volna, de most már késő bánat), fel is hívtam, gondoltam, megkérdezem, mi újság: nem számonkérni akartam, csak rettenetesen furcsálltam a viselkedését, mármint hogy a héten mindennap írogat, eleve ő javasolja a randit, aztán meg eltűnik.

A telefont nem vette fel, de írt egy sms-t utána, hogy nemrég kelt fel, és már be is ment dolgozni, és reagált a reggeli sms-emre is. Hát, ezek után annyit írtam neki, hogy kár, hogy nem jött össze a tegnapi, és hogy nem tudtam, hogy még hétvégén is dolgozik, és ilyen kiszámíthatatlan az időbeosztása. Kértem, hogy ha be akarja pótolni a tegnapit, akkor majd akkor szóljon, ha ténylegesen tudja a programját. Mindezt normális, kulturált hangnemben, bár szerintem kiérződött azért belőle, hogy nem esett jól a tegnapi.

Itt inkább az a gond, hogy teljesen elbizonytalanodtam, hogy lehet, nem is érdeklem kellőképpen? Persze az sem tragédia, szaladgál elég pasi a világban, csak olyan bosszantó az, amikor valaki ilyen lelkes, aztán egyik napról a másikra furán kezd viselkedni.

2012. júl. 14. 14:45
 14/18 A kérdező kommentje:

Azóta nem jelentkezett az illető. Inkább elkönyveltem magamban, hogy akkor ez felejtős. Nem esik jól, de azért nem lesznek miatta álmatlan éjszakáim. Inkább csak bosszant, hogy mi az, amiért így hirtelen meggondolta magát.

Ti mit gondoltok?

2012. júl. 16. 19:44
 15/18 anonim ***** válasza:
Hát erre csak azt tudom mondani, hogy akkor jobb így. Talán nem esett jól neki, hogy nehezteltél rá a munkája miatt, lehet úgy gondolta, ha már most nem tudod elfogadni, akkor sok keresnivalótok nincs egymás mellett. Bocsi, de ezt gondolom.
2012. júl. 16. 20:53
 16/18 A kérdező kommentje:
Igen, nehezteltem, de nem nagyon mutattam ki. Az egy dolog, hogy azokra a konkrét sms-ekre nem reagáltam, de másnap már én írtam rá, sőt még célzást is tettem arra, hogy ha szeretné bepótolni, keressen majd meg.
2012. júl. 16. 21:13
 17/18 anonim ***** válasza:

Ha az ember ingatlanozik egy darabig, nagyon kiéleződik a figyelme a hangsúlyokra, mögöttes szándékokra. Enélkül lépéshátrányban lenne az ügyfelekhez képest, úgyhogy el tudom képzelni, hogy kiérezte a kommunikációdból a neheztelést és nem tetszett neki.

Amikor én dolgoztam ingatlanosként, megőrjítettem a környezetemet azzal, hogy szinte olvastam a gondolataikban. Rákényszerül az ember is finomulnak a radarjai, tapasztalatból mondom.

2012. júl. 17. 08:58
 18/18 A kérdező kommentje:

Hát, csak hogy teljes legyen a sztori: most vettem észre nemrég, hogy a facebookon átállította az állapotát ismét egyedülállóra. Utánanéztem, és (mivel ő az a fajta, aki szereti dokumentálni a cselekedeteit a facebookon) láttam, hogy 12 nappal a mi elmaradt randink után már más nővel volt kapcsolatban. :D Mondjuk ez a románc is csak 1 hónapig tartott kb.

Azért kíváncsi lennék, tényleg a munkája miatt mondta-e le a randit, vagy pedig már akkor képbe került a másik csaj. :D

2012. szept. 5. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!