Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanátok emiatt?
Ma felmentem a fb-jére a barátomnak,(kértem többször, h törölje le magát, szerintem semmi jó nem származik abból, ha vkinek fb-je van)de eleinte nem állt szándékomban, csak úgy felejtette a gépet.(Tudom, szemétség, h megnéztem, de már nem tudok mit csinálni:S)
Tehát többször írt a barátainak csajokról, hogy így úgy megba*znám stb., meg kiderült a levelekből, hogy sokszor lekoptatott, én meg azt hittem fáradt a munka miatt, mert azt mondta alszik. Kiderült, hogy barátaival berúgott, és kiemelte, hogy még véletlenül se szóljanak nekem.
Erről szól egy felnőtt párkapcsolat? Én azt hittem a bizalom az alap, normális, hogy ilyeneket írt, és többször átvágott/lekoptatott?
Én teljesen más hitben éltem, nem hittem volna ezt, hogy ő ilyen. Én úgy gondoltam, hha vkinek barátnője/barátja van az nem így viselkedik, mivel ha csajozni/pasizni akarna szingli lenne. Nagyon megbántott, én csalódtam.
Mit gondoltok? Ti tudnátok folytatni, és bízni benne? Vagy felfújom? Válaszokat előre is köszönöm
22/L (2 éve vagyunk együtt)
Mindenkepp szakits.
Vagy talan jobb lesz, ha pl. ket ev mulva meg meg is csal es te addig a fiatalsagod elpazarlod mellette????
Én is hülyeségnek tartom az iwiw-et, facebookot. Azért regisztrálva vagyunk mind a ketten a párommal, de nem nagyon szoktuk használni.
És igen, én is megnéztem egyszer, hogy ő kiknek, és mit írt nagy néha. Rá is akadtam, hogy az exbarátnőjével levelezgetett, de nem volt benne semmi olyan, ami miatt nekem haragudnom kellett volna. De ha ilyeneket írogatna rólam, akkor szakítanék.
Mert itt nem arról van szó, amit egyesek írnak, hogy ne legyenek barátai, meg ne legyen magánélete. Lehet. De akkor mondja meg neked, hogy bocs, ma este a haverokkal megyek. Az ember megérti. Azt viszont kevésbé ha valaki hazudozik, meg a haveroknak kibeszél a hátad mögött.
Én nem szakítanék mindenféle apróságért, de szerintem ez nem apróság. Elég jól megmutatja, hogy szerinte hol a helyed az életében. És ez a hely nekem nem tetszene.
Szerintem is jobb ha szakítasz vele!! Velem tök ugyanez volt, csak engem ő dobott pár hónapra rá, kiderült h nem is nagyon szeretett, de persze máig tagadja és hülyének néz. Hidd el nem lenne jó ezután a kapcsolat,nem tudnál benne megbízni.Meg amúgyis az ilyen "pasi" GYEREK nem ér semennyit se..
fel a fejjel :) én is nagyon csalódtam,sajnos ennek már fél éve és még nem tudtam túl lenni ezen de az idő kicsit segitett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!