Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanátok emiatt?
Ma felmentem a fb-jére a barátomnak,(kértem többször, h törölje le magát, szerintem semmi jó nem származik abból, ha vkinek fb-je van)de eleinte nem állt szándékomban, csak úgy felejtette a gépet.(Tudom, szemétség, h megnéztem, de már nem tudok mit csinálni:S)
Tehát többször írt a barátainak csajokról, hogy így úgy megba*znám stb., meg kiderült a levelekből, hogy sokszor lekoptatott, én meg azt hittem fáradt a munka miatt, mert azt mondta alszik. Kiderült, hogy barátaival berúgott, és kiemelte, hogy még véletlenül se szóljanak nekem.
Erről szól egy felnőtt párkapcsolat? Én azt hittem a bizalom az alap, normális, hogy ilyeneket írt, és többször átvágott/lekoptatott?
Én teljesen más hitben éltem, nem hittem volna ezt, hogy ő ilyen. Én úgy gondoltam, hha vkinek barátnője/barátja van az nem így viselkedik, mivel ha csajozni/pasizni akarna szingli lenne. Nagyon megbántott, én csalódtam.
Mit gondoltok? Ti tudnátok folytatni, és bízni benne? Vagy felfújom? Válaszokat előre is köszönöm
22/L (2 éve vagyunk együtt)
Azért amit ott látsz azt oszd el kettővel. A haverjai előtt nyilván fenn akarja tartani annak a látszatát, hogy ő azért még független és erős, és holmi nő nem köti le örökre stb.
Szerintem azért először beszélj vele ezekről, mielőtt szó nélkül egy orbitális hisztivel kivágnád. Végül is fontos vagy neki, akár hogy vesszük, nem? és ő is neked. Szóval azt csinálsz amit akarsz, de viselkedj emberien...
De jó! Minden apróságért szakítani kell? Megnézném én a válaszadókat, ohgy ilyen helyzetben mennyire lennének szakítóképesek. Szerintem némelyik még ennyél sokkal durvább dolgokat is lenyel, de másnak nagyon könnyű írni ,hogy szakíts.
Kérdező, ott rontottad el, hogy parancsolgatsz neki. Miért törölje magát FB-ról? Kell neki is valami felület, amin szórakozhat. És te beszélsz a bizalomról, amikro koslatsz utána, meg kilesed a fb-ját. Következő a levelezése, aztán a mobilja, mert jár neked, hisz te nagyon felnőtt vagy és szerited a párkapcsoalt arról szól, hogy a másik minden lélegzetvételéről tudni kell és mesélje el a tlejes életét, de pontosan, kivel mikor volt és atb. Ismerem a hozzád hasonló nőket. Bocsi, én a párodnak adok igazat, én sem tudnálak komolyan venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!