Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igent mondjak a pasimnak?
A barátommal 4 éve vagyunk együtt, nagyon szeretjük egymást. Múlt héten megkérte a kezem, de gondolkodási időt kértem, mivel az előző házasságából van egy 10 éves lánya, aki miatt nem tudok felhőtlenül igent mondani. Ha összeházasodunk, közösen vennénk lakást, és minden vagyonunk közös lenne. Ha azonban ne adj isten valami történik a párommal, mindent a lánya örököl. Én nagyon nehezen tudnék felépíteni egy életet ebben a tudatban. Sajnos nekem saját gyermekem nem lehet betegség miatt.
Ti mit tennétek?
Egy darabig egyébként szó volt arról, hogy az én nevemen legyen a közös lakás, és akkor nem tudnak kisemmizni egy tragédia esetén.
Viszont a volt feleség azt mondta, hogy ha ezt meg merjük lépni, a párom többet nem láthatja a kislányt.
Jaj nem tudom, úgy szeretem a párom, de olyan tanácstalan vagyok, szeretem őt, de félek belevágni.
Rendes Róbert
mert szeretem a párom, igent akarok mondani, csak félek, és gondoltam hátha valakinek a fejáből kipattam az arany középút.
Azt en sem ertem, miert örökölne az egesz lakast a lanya, ha egyszer közös, es igy - gondolom - fele a te neveden lenne. Fel haz plusz haszonelvezet, igy olyan nagyon nem tudnak kisemmizni. Söt a haszonlelvezet miatt egyaltalan.
Hogy hozzamenj-e, arrol fogalmam sincs...
9. vagyok. Már értem a helyzetedet...valóban nem könnyű...jogi tanácsadást kellene kérned! Vagy interneten, vagy a városodban!
Azt hittem csak úgy be akarsz költözni hozzá, ne haragudjál, nem értettem a helyzetedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!