Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van jövője egy teljesen eltérő életstílusú párnak?
Apró súrlódások amúgy is vannak, de kellenek is. Szerintem nem gáz, ha külön mentek szórakozni, így Ő is lazít legalább a haverjaival, meg te is tudsz a tieiddel. :D Néha persze kell a közös program, meg buli, szóval az is legyen meg, de hagyjátok élni egymást. :D
Mellesleg ha nem ez okoz súrlódást, akkor más, szerintem nem gáz. :D
Ez legyen a legkisebb súrlódási tényező köztetek, hogy másfajta zenét szerettek. :)
Én alteres-metalos-punkos vagyok, a barátnőm pedig nagy trance-kedvelő. Másfél éve vagyunk együtt, és imádjuk egymást. :) Az a lényeg, hogy mindent beszéljetek meg, mert ha már itt akadozik a gépezet, később csak rosszabb lesz. Beszéljétek meg diszkréten magatok között.
Megcsalni biztos, hogy nem csalt, főleg nem egy rockerrel, mert ez a csaj is kövér és... hát mondjuk úgy, hogy nem a legszebb... :D
Meg nem is szereti a rocker lányokat, mert azt mondja, nem elég nőiesek neki, neki a normális öltözködés jön be. még nem is nagyon volt ilyen barátnője szóval emiatt nem annyira aggódom, bár sosem lehet tudni.
Amúgy meg ha "lesz@rod", akkor minek írsz be? :D Szánalmas.
"doktorrossz"
Kinőttünk, efelől nyugodt lehetsz... :D Nem kell a nagy megmondó ember duma. Amiatt aggódom, hogy kevés a közös program emiatt. De mint írtam előbb is, nem kell írni.
Köszi a két normális választ. :)
Nem nagyon van ebből gond, max akkor, mikor rászólok, hogy kapcsolja ki már azt a csörömpölést, mert néha már fáj a fejem tőle. Szerencsére erre van a fülhallgató. Olyan már volt, hogy nem mentem velük, mert nem az én világom a rockkocsma, én a színeket szeretem, nem a sötétséget.
Max ezért lehetnek surlódások mert nem h eltérő a stílusotok hanem egyenesen lenézet a rockereket. Kivéve talán őt.
"mert hallottam nem túl jó dolgokat az ilyen "rocker" lányokról"
Na pl. Képzeld el h én is az lennék és nem szoktam olyan pasikkal kezdeni akikről tudom h van valakijük. Semmivel nem rosszabb egy rocker csaj mint bárki más.
"főleg nem egy rockerrel"
Na ez is mit jelent. Megint az a stílus mintha bármivel is jobb lennél egy rockernél. Elmondanám h sok olyan rocker csajt ismerek aki mellett (akármilyen szépnek is mond magad) garantáltan elbújhatnál. Sőt ismerek kifejezetten nőies rocker csajokat. Szivesen bemutatnám őket a pasikádnak
Nekem az első pasi az életemben volt ilyen.
Én fiatal voltam, hallgattam mindenféle zenét, stílusom, életfelfogásom még nem igazán volt, tehát az elején jól elvoltunk. Aztán érettebb lettem, kezdett bennem kialakulni, hogy mit hogyan szeretek az életben, milyen dolgok, emberek, témák érdekelnek és rájöttem, hogy kezdünk nagyon elmenni egymás mellett. És eleinte inkább csak rock zenét hallgatott, majd elkezdett úgy is öltözködni és sajnos igénytelenedni is ezáltal. Persze nem minden rocker az, de az akkori pasim igen. Dolgozni nem szeretett, hétvégente, de sokszor hétköznap is a haverokkal lógott, berúgtak, buliztak, nekem pedig ez az egész nem jött be.
Én kiléptem a kapcsolatból.
Hozzáteszem, azóta 10 év telt el és nem nagyon változott a pasi. Se feleség, se gyerek, munka sem igazán, én viszont már férjnél vagyok és gyerekünk is van. Tehát nem volt közös az életcélunk, nekünk nem jött össze.
Ha az mellett, hogy külön eljártok szórakozni, de az élettől ugyanazt várjátok el, együtt is vannak programjaitok, akkor működőképes lehet a dolog, de egyébként nem hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!