Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek az olyan pasik nem tetszenek akiknek az átlagos 'ideáltól' eltérő stílusuk van?
nos hát minden attól függ, hogy áll az illetőnek.
a tetkótól idegenkedek, ha ilyen hatalmas fél testet beborító dolog, de ha kisebb, és valami szimbolikus, akkor az tetszik.
szakáll... hmm. én pl a körszakállat kifejezetten szeretem, de a nagyon hosszúra meghagyott, meg egész arcot borító szakáll nem jön be. nem a szőrt szeretném puszilgatni. persze van, akinek ez is tetszik, egyik barátnőmnek pl kifejezetten az ilyen szakállas pasik tetszenek.
fülbevalója ne legyen egy srácnak, de ha van, és a többi dolog okés vele ( személyisége ), akkor belefér.
a pár mm-es haj pedig tök jó tud lenni, nekem szokott tetszeni, de szerintem ahhoz nem illik a szakáll.
Nekem a vastag karikafülbevaló nem jön be,kicsit olyan tanyasi jelleg...
Tetkó ha igényes bejön(nonfi meg rajzfilmfiguráktól kiver víz!).
Szakállt sem szeretem,kivéve ha egységes és nagyon rövid(szóval inkább egységes borosta).
Túl váloatós vagyok :(
A stílus egyébként mindegy,ha jól áll az illetőnek.Persze ehhez kell a jó összkép,a kisugárzás,és hogy szimpatikus legyen számomra.
20fölött N.
nekem tetszenek.
egyik exem is hosszú hajú (kb vállig), szakállas, fültágítós, piercinges pasi volt. és tetszett. meg volt még fültágítós barátom, a tetkó se zavarna, semmi ilyesmi. csak legyen férfias úgy alkatilag (maga, széles váll, stb) nekem az fontosabb. (pl. 50 kilós páwa gyerekkel nem állnék össze pénzért se)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!