Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Nem akarok így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nem akarok így érezni.

Figyelt kérdés

Sok férfi jó nőnek tart, persze kinek mi a jó, nincs D kosaras mellem, de modellként is dolgozom. A párom nagyon szerettem, sajnos mégis el tudott menni. Mindenki azt mondja, hogy idióta volt, hogy elhagyott és lassacskán én is ezt érzem (pedig higgyétek el, nem vagyok beképzelt).

Tudom, hogy a külső nem minden, de többnyire lelkileg is rendben voltunk, bár vitatkoztunk olykor, ezért is ment el.

Viszont most hogy sok pasi lett körülöttem hirtelen, nem tudok elvonatkoztatni attól, hogy rá haragszom és van bennem egy "látod neked nem kellettem, szenvedj, hogy másé vagyok" érzés. Pedig még össze se jöttem senkivel, és valójában csak ezért nem akarnék...

Mit tegyek, hogy ne legyenek bennem többé ilyen negatív érzések?

2012. júl. 10. 11:28
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Az exekkel kapcsolatos negatív érzések természetesek..... Mondhatni, ez az állapot elkerülhetetlen.

Nem lehet minden tökéletes, és ennyi.

Ne tégy semmit, éld csak tovább az életed. És többet nézz előre, mint hátra. A múlt fontos, de a jelen és a jövő fontosabb.

2012. júl. 10. 11:34
 2/2 ASOT ***** válasza:

szerintem azaz egyik baj, hogy sok dolog van amit nem akarsz elhinni magadnak. Sok esetben magad is tudod a választ de nem akarod elhinni, h "b@sszameg ez tényleg így van"

- "bár vitatkoztunk olykor, ezért is ment el. "---> csak ezért nem hagy el egy pasi. Ha mindennapos lett volna és nagy viták akkor talán. De nem ezért hagyott el. Ez egy kifogás volt, avagy csak nem mondott többet.

Hidd el több áll amögött amiért elhagyott.

Én azt mondom, hogy szépe zárd le az életednek ezt a fejezetét, és kezdj egy újat, amiben az exednek már nincs szerepe!

Ahogy látom pasi az akad, csak jellem és bizalom van kevés (fordítva detto). Azt akinek megengeded , hogy veled legyen azt meg kell ismerned.

....és ahogy látom jelentkező az akad bőven....

Aki szimpatikus azt ismerd meg, egy beszélgetés erejéig akár, aztán ha nem akkor nem...

Még azt tudom javasolni, hogy mozdulj ki meg ilyenek de szerintem te sokat kimozdulsz és barátnőid is akadnak.

És próbálj meg úgy hozzáállni, hogy ez "akkor volt"

Ne agyalj ezen túl sokat mert a végén csak telnek az évek te meg lassan a modellkedésből is kiöregszel és azt veszed majd észre, hogy basszus őszülök...és egyeüdl vagyok mert arra a f@szra gondoltam végig, ahelyett, hogy kerestem volna mást és adtam volna magamnak esélyt!

2012. júl. 10. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!