Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Gyűlölök itt lakni, de nincs...

Gyűlölök itt lakni, de nincs pénzem elköltözni, albérletet nem akarok fizetni, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tengödünk..

2012. júl. 10. 10:42
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy hol gyűlölsz lakni. Így nehéz válaszolni...
2012. júl. 10. 10:46
 2/9 anonim válasza:
Nekem úgy tűnik sok más választásod nincsen. Jáj el sokat otthonról, vagy aludj a haveroknál.
2012. júl. 10. 10:46
 3/9 anonim ***** válasza:
Ez mennyiben szerelem, szex téma?
2012. júl. 10. 10:52
 4/9 A kérdező kommentje:
Az a helyzet hogy párommal lakunk egy örökölt tanyában amit anyós látogat elég sűrűn és tartsa is hozzá a jogát e miatt megromlott a párommal is a kapcsolatunk is mert állandóan veszekedünk . Szó szerint sivatagban élünk szomszéd tőlünk legközelebbi 1 km re van , azzal sem tartsuk a kapcsolatot 6 km re van tőlünk a falu amin 2 km csak bokáig süppedő homok és mire be tolom a kerékpárt a beton útig csupa retek lesz a lábam van egy 3 éves kisgyermekem és még csak eztán jön a java minden napos utak az oviba biciklivel.Senki nem jár el hozzánk mert nem esik útba és mert félnek hogy elakadnak a homokba autóval.Felújítani sokból van venni másikat sok albérletbe nem megyünk mert amit ráköltök albérletbe inkább házfelújításra költöm és akkor még saját is mármint a páromé.De nem bírom ezt a magányt ezt a más életet világ életemben paraszt lány voltam de ennyire elvonva a civilizációtol még sosem laktam.Anyós mindig pampog mindent elvisz innen aztán rajtam követeli....rossz régi vájog ház kitudja mennyire üreges a belseje már a falaknak...Mindig ide lyukadunk vissza mert más nincs...
2012. júl. 10. 11:00
 5/9 anonim ***** válasza:
dolgozz > lesz pénzed > elköltözhetsz
2012. júl. 10. 11:04
 6/9 A kérdező kommentje:
Azzal nincs is gond.....csak azzal hogy mindent azzonal szeretnék...és évek az sok....mire az ember öszsegyűjt annyit hogy vegyen 1 házat....
2012. júl. 10. 11:07
 7/9 anonim válasza:
Adjátok el a tanyát... Csak meg lehet beszélni a pároddal... Az anyóst meg ki kéne iktatni az életetekből. Vagyis elérni, hogy kevesebbet járjon át... Megértem a helyzetedet, de nem beszéltél erről a pároddal? Vagy nem érdekli? Szüleid merre laknak? Mondd azt, hogy akkor hazaköltözöl. Vagy ilyesmi, állj a sarkadra.
2012. júl. 10. 11:10
 8/9 anonim válasza:

Én az ilyen helyzetekben azt nem értem, hogy amikor pároddal összekötötted az életed akkor nem így volt?

Ha igen, akkor igazából te választottad ezt az utat, mivel gondolom évekkel ezelőtt sem volt más a helyzet.

28/n

2012. júl. 10. 11:19
 9/9 Gergo_30F ***** válasza:

#8 +1

az albérlettől meg nem kell ennyire undorodni, ha pedig inkább élsz olyan életet amit utálsz, a "saját" házban, legalább ne panaszkodj.

2012. júl. 10. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!