Veszélyes 8ker utcák melyek? Ott akarok lakni.
Keménynek érzem magam.
Egyetemre, Pestre fogok járni és ide gondoltam szálláshelyemet.
Küzdősportokat elsajátítottam nem kell félteni!
Veszélyes utcákat várok és sok sok kommentet a körülményekkel autók biztonságával napi rablásokkal mindennel!
Ha azt vesszük alapul, hogy nálunk a II. kerületben elit környéken fényes nappal törtek fel egy autót, elég forgalmas utcán, akkor nem lehet szerintem megmondani, hogy melyik környék nagyon rossz, vagy nagyon jó!
És még egy ellenpélda, hogy a VIII ker mennyire lepukkant lenne: ott található a Corvin sétány...
"És még egy ellenpélda, hogy a VIII ker mennyire lepukkant lenne: ott található a Corvin sétány..."
Igen ott van a legnagyobb gettó közepén, dolgoztam az építkezésen, meg laktam is azon a környéken. Jó kis gladiátorképző.
Kérdező:
Práter-Szigony-Leonardo és a környék, tuti levernek, lehetsz akármilyen küzdősportos, rádmennek 20-an és harangoztak.
Diószeghy Sámuel utca jól néz ki és közel is lesz az Egyetemhez. (Nemzeti Közszolgálati Egyetem)
Köszönök mindent és ha esetleg a kommentelők között van ottlakó akkor 2-3 év múlva üdvözölhetjük egymást és a környékbelieket (gondolok én azokra a valamikre).
8ker én így szeretlek! ;)
hős utca, Práter-Szigony-Leonardo és a környék
Na ezek azok az utcák amiben ingyen se kéne lakás..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!