Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Olyan érzésem van állandoan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan érzésem van állandoan mintha a páromnak nem tetszenék! Ez létezik?

Figyelt kérdés
17 éves lány avgyok, párom 19! 9 Hónapja vagyunk együtt...szeretjük egymást.... !! Ő is nagyon sokszor mondja h "igy szeret meg úgy"! Azoban vannak lány ismerősei és olyan szép mindegyik, nagyon kevésnek érzem magam hozzájuk képest...é olyan furcsa h neki én tetszenék... Erre barátnöm azt szokta mondani, hogyha " NEm tetszenék neki és nem szeretne nem lenne velem már ennyi ideje" ! Ez oké, de annyi szép lány van..és pont én:( ezt sosem fogom megérteni... amugy ez az első komoly kapcsolatom, lehet azért gondolom így! Eddig is voltak pasijaim de az csak 1-2 hónapos volt... lehet azért gondoom igy vagy nem tudom de nagyon rossz érzés... olyna mintha tényleg nem tetszenék neki, ráadásul az ideállja a nagy mell nekem meg szinte alig van... ugyhogy teljes mértékben el vagyok keseredve! Már minden napos rosszkedvem van ez miatt.... Mit tegyek? tudnátok esetleg segiteni nekem? ha igen, köszönöm!
2009. júl. 11. 13:03
 1/9 A kérdező kommentje:
ha valaki akarna bezsélgetni msn-en megadhatom a címem!
2009. júl. 11. 13:05
 2/9 anonim ***** válasza:
Hello én is ilyen helyzetben voltam 18 éves fiú vagyok. Oka van annak , hogy veled jár nem hiába vagytok 1 ütt biztos vagyok benne, hogy szeret. Megadhatod az msn ed ha gondolod dumálhatunk erről mert asszem 1 cipőben járunk... ha nem akarod leirni ide küld el az : sshhss@citromail.hu ra ha gondolod. Szia és sok sikert
2009. júl. 11. 13:11
 3/9 A kérdező kommentje:
edybaba@citromail.hu ...:)
2009. júl. 11. 13:13
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ne... ne érezd magad rosszul. Egyszer össze akartam jönni egy lánnyal, és azért nem sikerült mert nem hitte el hogy nekem ő tetszik és nem az ilyen-olyan kifestett plázacicák akik ott lebzseltek. Ez nagyon rossz volt... egyszerűen nem fogta fel hogy pont ő az aki nekem bejön!... Még ma sem érti. Te ne legyél ilyen, kérlek! Hallgass a barátnődre jól mondta: ha nem tetszenél neki és nem szeretne már régen elhagyott volna.
2009. júl. 11. 13:26
 5/9 anonim ***** válasza:

Igazuk van az előttem szólóknak:) Ha nem szeretne, nem lenne veled ennyi ideje. Ha csak szórakozna, vagy nem tetszenél neki, az 9 hónap alatt kiderült volna, hidd el:)

Nekem van ebből személyes tapasztalatom is.

Elég szép lánynak tartanak (nem vagyok beképzelt, de ezt nem tudom másképpen írni). És beleszerettem a fiúba, aki nem éppen az álompasi. Félreértés ne essék, nekem ő a legszebb férfi a világon, de tudom,hogy ezt más nem így gondolja. Nagyon sokan mondták, hogy "úristen, hogy tudsz vele járni, ezerszer jobb pasikat megkaphatnál".

De nekem nem kellett, és nem kell ma se nála jobb pasi, csak egyedül Ő. :)

Úgy hogy én a saját bőrömön tapasztaltam, hogy attól, hogy valaki szép/divatos/menő, nem feltétlen ugyanilyen emberbe szeret bele, és hidd el, hogy téged lát a világon a legszebbnek:)

2009. júl. 11. 13:50
 6/9 anonim ***** válasza:

Más az, ha valakinek csak tetszik valaki, meg ha belé is tud(na) szeretni. Szerintem ne agyalj fölöslegesen ilyeneken. Az én páromat is körülveszik csinosabbnál csinosabb lányok, és ő mégis engem szeret. Kezdetben én is furcsálltam, de most már csak egyszerűen elfogadom és örülök neki. :)

Tégy te is így! ;)

2009. júl. 11. 14:57
 7/9 A kérdező kommentje:
Teljesen igazatok van... köszönöm a válaszokat!
2009. júl. 11. 17:41
 8/9 anonim ***** válasza:

arra nem gondoltál már, hogy anem a külső a minden! lehet neked van kisugárzásod, azoknak a csinibabáknak meg nincs:)

és mondjuk veled lehet hülyéskedni ilyenek..ha már ennyi ideje 1ütt vannak, ne rontsd el ezzel, mert 1idő után ő is érzi majd h nincs minden rendben...

inkább légy büszke magadra h lenyomtad azokat a lányokat:)

2009. júl. 26. 13:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Már korábban válaszoltam, most csak annyit szeretnék mondani, h nekem ma azt mondta a párom (8 hónapja vagyunk együtt), h pótolhatatlan vagyok a számára, és hogy nélkülözhetetlen. És ez nagyon jól esett tőle. Pedig én egyáltalán nem érzem magam egyszerinek és megismételhetetlennek... Sztem semmi olyan tulajdonsággal nem rendelkezem, ami másban ne lenne meg. Neki mégse kell más, mert neki én kellek. :)
2009. júl. 26. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!