Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan érzésem van állandoan mintha a páromnak nem tetszenék! Ez létezik?
Igazuk van az előttem szólóknak:) Ha nem szeretne, nem lenne veled ennyi ideje. Ha csak szórakozna, vagy nem tetszenél neki, az 9 hónap alatt kiderült volna, hidd el:)
Nekem van ebből személyes tapasztalatom is.
Elég szép lánynak tartanak (nem vagyok beképzelt, de ezt nem tudom másképpen írni). És beleszerettem a fiúba, aki nem éppen az álompasi. Félreértés ne essék, nekem ő a legszebb férfi a világon, de tudom,hogy ezt más nem így gondolja. Nagyon sokan mondták, hogy "úristen, hogy tudsz vele járni, ezerszer jobb pasikat megkaphatnál".
De nekem nem kellett, és nem kell ma se nála jobb pasi, csak egyedül Ő. :)
Úgy hogy én a saját bőrömön tapasztaltam, hogy attól, hogy valaki szép/divatos/menő, nem feltétlen ugyanilyen emberbe szeret bele, és hidd el, hogy téged lát a világon a legszebbnek:)
Más az, ha valakinek csak tetszik valaki, meg ha belé is tud(na) szeretni. Szerintem ne agyalj fölöslegesen ilyeneken. Az én páromat is körülveszik csinosabbnál csinosabb lányok, és ő mégis engem szeret. Kezdetben én is furcsálltam, de most már csak egyszerűen elfogadom és örülök neki. :)
Tégy te is így! ;)
arra nem gondoltál már, hogy anem a külső a minden! lehet neked van kisugárzásod, azoknak a csinibabáknak meg nincs:)
és mondjuk veled lehet hülyéskedni ilyenek..ha már ennyi ideje 1ütt vannak, ne rontsd el ezzel, mert 1idő után ő is érzi majd h nincs minden rendben...
inkább légy büszke magadra h lenyomtad azokat a lányokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!