Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Komolyan létezik olyan pasi,...

Komolyan létezik olyan pasi, akinek a kis mellű lányok tetszenek?

Figyelt kérdés
Én olyan fiút nem ismerek, aki nem a nagy mellű lányokért lenne oda... Jó, nem azt mondom, hogy ha valakinek nem 90D a mérete, akkor nem lehet szép, vagy bármi ilyesmi. De ismerjük be, a többség a nagy mellekre megy.
2010. okt. 2. 21:54
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Igen, tizenéves korban még. Meg némelyik még huszonévesen sem növi ki, de attól feljebb már senkit nem érdekel, mekkora melled van (ha csak nem vagy cölöb).
2010. okt. 2. 21:56
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem érdekel.

15/F

2010. okt. 2. 22:02
 3/20 anonim ***** válasza:
51%

Hát a többség a nagy mellre megy az igaz..:D Végülis több dolog van amit lehet bámulni egy nagymellű lányon.. Én most kerültem új társaságba. Nekem semmi sikerem. A nagymellű barátnőmért mindenki odavan. Mindenki járni akar vele.

15/L

2010. okt. 2. 22:26
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
járni...max az ágyig járni
2010. okt. 2. 23:05
 5/20 anonim ***** válasza:
52%

Létezik biza!

Én például. Sosem szerettem a nagy "tőgyeket". Sőt, sokan perverznek tarthatnak emiatt, de számomra a legerotikusabbak azok a női felsőtestek, ahol alig domborodik valami, szinte csak a bimbója van.

2010. okt. 2. 23:19
 6/20 anonim ***** válasza:
51%

Nos igen. Általánosságban a nők mellmérete egyenesen arányos az udvarlók számával. :D

Ez azért van mert a pasiknak a "begerjedéséshez" elég egy vizuális jelenség és a mellméret(+fenék) az ilyen leginkább. Szóval a pasik többsége sajnos ilyen még fiatal korba(15-19).

2010. okt. 2. 23:47
 7/20 anonim válasza:
100%
Én ilyen vagyok.. Emellett normális és állítólag kedves is:) (28/F)
2010. okt. 3. 00:14
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

van aki igen..de volt olyan pasi aki szereti nagyon a nagy melleket,de nem értem miért van kicsi mellű csajjal,ha nagyobbat szereti..sztem megalázó.

az én pasim ,is mondta,hogy imádja nagy melleket,nekem nincs nagy cicim,de formás,akkor is szarul esett nekem.

2010. okt. 3. 01:09
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

igen létezik. akinek egy nő nem két csö.cs, hanem több annál.

22f

2010. okt. 3. 07:23
 10/20 anonim ***** válasza:
76%

Sztem ez a "mellméret egyenesen arányos az udvarlók számával" nem feltétlen igaz.legalább pl. magamból kiindulva:)

Kicsi a cicim, viszont szép formás(bár nem bánnám ha nőne:))

ennek ellenére elég sok pasi bukik rám(lekopogom:)) és soha egyiknek sem volt velem baja.:)

2010. okt. 3. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!