Komolyan létezik olyan pasi, akinek a kis mellű lányok tetszenek?
Hát a többség a nagy mellre megy az igaz..:D Végülis több dolog van amit lehet bámulni egy nagymellű lányon.. Én most kerültem új társaságba. Nekem semmi sikerem. A nagymellű barátnőmért mindenki odavan. Mindenki járni akar vele.
15/L
Létezik biza!
Én például. Sosem szerettem a nagy "tőgyeket". Sőt, sokan perverznek tarthatnak emiatt, de számomra a legerotikusabbak azok a női felsőtestek, ahol alig domborodik valami, szinte csak a bimbója van.
Nos igen. Általánosságban a nők mellmérete egyenesen arányos az udvarlók számával. :D
Ez azért van mert a pasiknak a "begerjedéséshez" elég egy vizuális jelenség és a mellméret(+fenék) az ilyen leginkább. Szóval a pasik többsége sajnos ilyen még fiatal korba(15-19).
van aki igen..de volt olyan pasi aki szereti nagyon a nagy melleket,de nem értem miért van kicsi mellű csajjal,ha nagyobbat szereti..sztem megalázó.
az én pasim ,is mondta,hogy imádja nagy melleket,nekem nincs nagy cicim,de formás,akkor is szarul esett nekem.
igen létezik. akinek egy nő nem két csö.cs, hanem több annál.
22f
Sztem ez a "mellméret egyenesen arányos az udvarlók számával" nem feltétlen igaz.legalább pl. magamból kiindulva:)
Kicsi a cicim, viszont szép formás(bár nem bánnám ha nőne:))
ennek ellenére elég sok pasi bukik rám(lekopogom:)) és soha egyiknek sem volt velem baja.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!