Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Nem bírom már tovább.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nem bírom már tovább.

Figyelt kérdés
2évig csak szórakozott velem, hol kellettem hol nem. Soha egy rossz szót nem szóltam rá. Most bejelenti hogy találkozzunk, meg hogy ő esetleg gondolt rá, hogy mi lenne ha együtt lennénk. És megsértődött, hogy nem ugrottam az első csettintésére, hanem meg mertem jegyezni, hogy nem akarok ebbe ilyen hirtelen beleugrani, mert már pórul jártam nem egyszer, nem kétszer. És most még én vagyok a hibás, ő van megsértődve. Nem bírom már tovább..ugyanúgy szeretem mint eddig de már nem megy. Mit tegyek, kérlek segítsetek!! L18 F22
2009. júl. 11. 03:06
 1/3 anonim ***** válasza:

Ezt mondd el neki is... :)

Egyszer minden kapcsolatnak elérkezik a vége, lehet hogy most a tiéteknek is. Már amennyire ő kapcsolatnak tartja ezt a kellesz/nemkellesz játékot.

xoxo

Manu

2009. júl. 11. 05:54
 2/3 anonim ***** válasza:

Mit szeretsz egy ennyire csak magára koncentráló emberen? (jó, a kérdés költői...persze bárkit lehet szeretni de nem árt az egészségnek ha néha felteszünk magunknak alapvető kérdéseket)

Azért, hogy egy kapcsolat szebb, jobb, több legyen, érdemes küzdeni. De azért, hogy megfeleljünk: azért nem.

2009. júl. 11. 07:23
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem is mond el neki amit ide leírtál és ha igazán szeret és télleg össze akar veled jönni akkor még vár rád akár 1-2-3 hónapot is.....

De ha nem akkor meg sem érdemel.....

Sok sikert!

puszi!

2009. júl. 11. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!