Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti járnátok olyan lánnyal, akinek szép teste van, de ott lent szőrös?
ki így, ki úgy:)
én nő vagyok, és én is már évek óta borotválom, esztétikailag is jobban tetszik a páromnak, és én is sokkal jobban érzem magam, higiénikusabb:)
a csajjal (ha te is tetszel neki) biztosan meg lehet beszélni.. vagy esetleg erotikus borotváláááss? :)
én vagyok az egyik előző hozzászóló, aki évek óta borotválja magát mindenhol. Ott is. Nem erősödött! sőt!
de ha a borotválásban nem hiszel, akkor ott a gyantázás, csak az egyik kicsit fájdalmasabb.
de ez az én véleményem. Ha te jól érzed magad úgy ahogy most van, és ha a párodat nem zavarja, akkor hagyd úgy ahogy most van!
Jaj mikor fogjétok már fel hogy a borotválás NEM erősíti a szőrt.
Már tudósok kimutatták, hogy minden ember adott mennyiséggel rendelkezik, ezt nem lehet erősíteni mechanikai cuccokkal, max hormonnal.
Azért hiszik az emberek hogy erősödik, mert a szőrszálakat csak levágják a borotva pengéjével, és rögtön a gyökere kerül a felszínre ahogy nő, erősebbnek látszik. Meg a legtöbben tiniként kezdik, és legalább 17-8 éves korukig még erősen fejlődnek, és azt hiszik, a borotva erősíti, pedig csak fiatalok még és nőnek maguktól.
És szerintem nem muszáj borotválni de azért valamit kell vele kezdeni.. írtad hogy nem mernél strandra járni, mér, egy simán elburjánzott dzsungellel mersz ? :DD
én csak olyan lánnyal járnék akinek szőrös.
mert nőiesebb,és nem néz ki ott lent 8 évesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!