Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti járnátok olyan lánnyal, akinek szép teste van, de ott lent szőrös?
Figyelt kérdés
2009. júl. 10. 15:27
1/30 anonim válasza:
Jobb szeretem, ha borotvált, de nálam nem kizáró ok. 21/F
2/30 anonim válasza:
Először is, én először járok egy lánnyal, és utána tudom csak meg, hgoy ott lent szőrös neki.
Másodszor is, ha szeretem, akkor nem fontos, hogy ott lent szőrös.
Harmadszor is, miért ne járnék?
3/30 anonim válasza:
Persze! Nincs a szőrrel semmi gondom.
4/30 anonim válasza:
Nem csak ha leborotválja .Max egy vékony csik lehet.Úndoritó .17F
5/30 A kérdező kommentje:
Ja, igen, légyszi kort is írjatok.
2009. júl. 10. 15:34
6/30 anonim válasza:
szerintem esztétikusabb csupaszon, de ha szerelmes vagyok egy csajba, akkor nem e miatt fogok vele szakítani. Egyébként meg jó párkapcsolatban megbeszélik, hogyan szereti a másik. Nem nagy cucc szerintem a borotválás. 20/F
8/30 anonim válasza:
én is simán! majd legalább szólok neki! :D 16/F
9/30 anonim válasza:
No problemo, ha hajlandó néha megszabadulni tőle és/vagy fazonírozni, a dzsungel nem túl vonzó azért...
10/30 anonim válasza:
miért, probléma a szőrtelenítés? egyszerűbb mint egy hajvágás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!