Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szép lányok ti járnátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szép lányok ti járnátok egy félénk gátlásos fiúval, ha tetszik, vagy csak barátként tekintenétek rá?

Figyelt kérdés

Ja, és 23 éves szűz vagyok:-(

:-))

2010. júl. 8. 11:02
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Nem szeretem a félénk pasikat.
2010. júl. 8. 11:04
 2/16 anonim ***** válasza:
persze h igen! ha kicsit félénk az még cuki is de nem ezen múlnak az érzéseim
2010. júl. 8. 11:06
 3/16 anonim ***** válasza:
én nem járnék, baráttal nem szexelek. Az egy dolog hogy tetszik, de ha nincs meg az a szikra akkor csak barát. Ha pedig egy lánnyal úgy fekszel le, hogy te többet szeretnél mint ő tőled, annak csak fájdalom lesz a vége:S
2010. júl. 8. 11:07
 4/16 anonim ***** válasza:
Hmmm én jártam egy ilyennel,nem zavart,hogy szűz meg tapasztalatlan...sőt! De a gyerekessége...ááááá
2010. júl. 8. 11:08
 5/16 anonim ***** válasza:
Ne ezeket a tulajdonságaidat emeld ki, mintha annyira okés lenne. Persze bejöhet egy-két lánynak, de ha nem te kezdeményezel, nehezen elképzelhető, hogy ő fog megcsókolni téged, annyira belédszeretett a semmitől.
2010. júl. 8. 11:15
 6/16 anonim ***** válasza:

Relatív ki gondolja magát szépnek.XD

A gátlásosság szerintem annak jó főleg, aki szintén gátlásos. Aki tisztában van vele mit akar, és AKKOR akarja nem várja meg, míg a gátlásos fiú megnyílik neki. Teljesen olyan helyzet, mint mikor egy 23 éves szűz lánnyal próbálkozna egy sokat tapasztalt fiú...

Viszont aki hasonló cipőben jár mint te, biztos nagyon örülne a közeledésednek, mivel mindketten tapasztalatlanok lennétek, és nem éreznétek cikinek egymás előtt. Mert pl. én ha egy nagyon tapasztalt pasival jönnék össze, mint szűz, bár tudnám, hogy ő aztán biztos tudja hogy bánjon egy nővel, azért cikinek érezném, hogy "beavat". viszont ha két tapasztalatlan fog hozzá a dologhoz az kissé "tinis" tehát úgy állnátok egymás előtt, mint a "friss" kapcsolatosok, és szerintem az aranyos lenne.

2010. júl. 8. 11:15
 7/16 A kérdező kommentje:

Merthogy állítólag a nők a férfias férfiakat szeretik, és lehet, hogy össze jönnek egy bénábbal, de egy idő után emiatt szakítanak, mert bennük van az ösztön, hogy a párosodáshoz és gyereknemzéshez az alfa hím az ideális.

Ja és azon, hogy férfias azt értem, hogy nyilván attól még gyengéd is.

2010. júl. 8. 11:16
 8/16 anonim ***** válasza:
ha jó a humora és így megnevettet,és jóképűnek találom akkor igen:)
2010. júl. 8. 11:18
 9/16 anonim ***** válasza:
Mindenki olyan jól látja a problémáit, ellene miért nem lehet semmit tenni? Ahelyett, hogy itt csinálnál közvéleményt, megpróbálhatnád a hím látszatát kellteni.
2010. júl. 8. 11:29
 10/16 anonim válasza:
Szép lányok ? az átlagosak már szóba sem jöhetnek ? így 50 évesen is szűz leszel!
2010. júl. 8. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!