Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szép lányok ti járnátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szép lányok ti járnátok egy félénk gátlásos fiúval, ha tetszik, vagy csak barátként tekintenétek rá?

Figyelt kérdés

Ja, és 23 éves szűz vagyok:-(

:-))

2010. júl. 8. 11:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Na igen. Szép lányok... Neked mi a szép? A plázacicák? Azok biztosan nem kezdenének gátlásos fiúkkal.
2010. júl. 8. 11:50
 12/16 anonim ***** válasza:

Úgy látom válogatós lehetsz ->szép lányok...

Így szűz maradsz kisapám.

KC

2010. júl. 8. 11:51
 13/16 anonim ***** válasza:

relatív kinek mi a szép !!!!

ha egy lány ad magára,mindent téren /ruha, haj, smink / és szép teste van, formás popsi/amit eddzeni kell/ és szép mell, nem feltétlen nagy akkor az már szép, tökéletes lány nincs és pasi sincs !!!

Amúgy meg, ha nincs önbizalmad, félénk vagy,próbálj ki vmilyen küzdősportot , az sokat segít hidd el !!!

2010. júl. 8. 11:54
 14/16 anonim ***** válasza:

Bírom az ilyen kérdéseket:) 1 magadról nem írtál, csak annyit h félénk és gátlásos vagy, ezek nem igazán nyerő tulajdonságok, mind arra utalnak h nem vagy elégedett magaddal. 2 miért kötöd ki h csak a szép lányok? Sztem te sem lehetsz túl jóképű azok alapján ahogy leírtad magad, én azt mondom mindenki magához mérten válasszon magának partnert. Ahhoz h felfigyeljenek rád az kell h levetkőzd a gátlásosságodat, és a félénkségedet, ha viszonylag jóképű vagy, és magabiztos akkor tök mindegy h szűz vagy vagy sem, akkor is fogsz találni magadnak való lányt!

Sok sikert hozzá!

2010. júl. 8. 12:00
 15/16 A kérdező kommentje:

Ja nem úgy értettem, hogy plázacicák.

Ők bármilyen szépek, -lehet csak előítéletes vagyok-,de szerintem komolytalanok, és ez nekem nem jön be.

Egy átlagos csaj, -aki azért nem ronda-, hanem aranyos, és lehet vele komolyan beszélgetni, ilyen lányokra gondoltam.

A belső a legfontosabb, nekem még akkor is, ha csak egy éjszakára terveznénk.

Én igaz még szűz vagyok, de úgy érzem csak a szexért lefeküdni egy szép, de idétlen lánnyal, az nekem undorító

Inkább magam kezeskednék:-))

2010. júl. 8. 12:01
 16/16 A kérdező kommentje:

Egyébként én láttam már több tökéletes nőt is:-))

legalább is külsőleg az volt.

2010. júl. 21. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!