Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép lányok ti járnátok egy félénk gátlásos fiúval, ha tetszik, vagy csak barátként tekintenétek rá?
Ja, és 23 éves szűz vagyok:-(
:-))
Úgy látom válogatós lehetsz ->szép lányok...
Így szűz maradsz kisapám.
KC
relatív kinek mi a szép !!!!
ha egy lány ad magára,mindent téren /ruha, haj, smink / és szép teste van, formás popsi/amit eddzeni kell/ és szép mell, nem feltétlen nagy akkor az már szép, tökéletes lány nincs és pasi sincs !!!
Amúgy meg, ha nincs önbizalmad, félénk vagy,próbálj ki vmilyen küzdősportot , az sokat segít hidd el !!!
Bírom az ilyen kérdéseket:) 1 magadról nem írtál, csak annyit h félénk és gátlásos vagy, ezek nem igazán nyerő tulajdonságok, mind arra utalnak h nem vagy elégedett magaddal. 2 miért kötöd ki h csak a szép lányok? Sztem te sem lehetsz túl jóképű azok alapján ahogy leírtad magad, én azt mondom mindenki magához mérten válasszon magának partnert. Ahhoz h felfigyeljenek rád az kell h levetkőzd a gátlásosságodat, és a félénkségedet, ha viszonylag jóképű vagy, és magabiztos akkor tök mindegy h szűz vagy vagy sem, akkor is fogsz találni magadnak való lányt!
Sok sikert hozzá!
Ja nem úgy értettem, hogy plázacicák.
Ők bármilyen szépek, -lehet csak előítéletes vagyok-,de szerintem komolytalanok, és ez nekem nem jön be.
Egy átlagos csaj, -aki azért nem ronda-, hanem aranyos, és lehet vele komolyan beszélgetni, ilyen lányokra gondoltam.
A belső a legfontosabb, nekem még akkor is, ha csak egy éjszakára terveznénk.
Én igaz még szűz vagyok, de úgy érzem csak a szexért lefeküdni egy szép, de idétlen lánnyal, az nekem undorító
Inkább magam kezeskednék:-))
Egyébként én láttam már több tökéletes nőt is:-))
legalább is külsőleg az volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!