Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cnt kérdése:

Hogyan felejtsem el?

Figyelt kérdés
Egy szemelyt nem tudok elfejteni.Pontosabban az exem.Szeretem.De el kell felejtsem.Es nem tudom hogy.
2012. júl. 6. 11:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Bővebben!Mi volt a szakítás oka?Mióta vagytok külön?Lány vagy?

Egyébként ki kell mozdulni,haverokkal menni amerre csak lehet,szórakozni,ismerkedni,nem agyalni..

2012. júl. 6. 11:27
 2/11 A kérdező kommentje:
Hat egy masik lany miatt,aki ki hasznalja.lany vagyok.Es a legjobb baratnom a tesoja.igy mindig latnom kell..:/ Eddig vissza akartam szerezni,de ra jottem hogy jobban jarok ha elfelejtem,de nem megy olyan konnyen.
2012. júl. 6. 11:30
 3/11 anonim ***** válasza:
Amennyire lehet kerüld el menj szorakozni barátnőddel menjetek strandra buliba akármerre csak ne ülj otthon és agyalj rajta akár egyedül is elfoglalhatod magad zene film olvasás akármi ami leköt és nem gondolsz rá annyit menni fog
2012. júl. 6. 11:31
 4/11 anonim ***** válasza:
igaza van az 1.-nek. eszedbe se jusson a régi képeit nézegetni és óránkén megnézni az adatlapját a fb-on. semmi romantikus zene vagy film vagy bármi, ami rá emlékeztet. haverok, buli és nyitott legyél minden próbálkozásra. persze, hogy nem könnyű, de ez van. elcsépelt dolog, de csakis az idő segít. és lesz egy pillanat, amikor tudod, hogy most múlt el és már nem szereted. nem fájdalmas lesz, hanem megkönnyebbülsz! kitartást és mielőbbi felejtést!
2012. júl. 6. 11:33
 5/11 A kérdező kommentje:
Mar fel eve hogy vege lett.Es meg mindig felhiv es keres.Es en szeretem ezert hiaba nem akarom felveszem a telefont meg minden.Azt hallottam ha valakivel osszejovok elfelejtem.De nem akarok igy meg egy kapcsolatba se belemenni hogy nem erzek semmit a masik ellen.
2012. júl. 6. 11:40
 6/11 anonim ***** válasza:
Pedig nem lenne szabad,hogy beszélj vele.Barátnőm ez miatt már 3éve szenved egy pasi miatt..
2012. júl. 6. 11:43
 7/11 A kérdező kommentje:
Hat most megint nem keres biztos a masik lannyal beszel.Nem tud donteni a tegnap behivot vallomast tett es megpuszilt.Ra 2 percre jott a masik es utana rohangalt.Hat eskuszom ez nagyon kocsog dolog volt.!Es ezek a huzasai miatt akarom elfelejteni.Mert nem akarom magam kinozni
2012. júl. 6. 11:46
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha legközelebb keres, csak nyomd ki a telefont. Aztán irány ezt megünnepelni a csajokkal. Még az is lehet, hogy megkönnyebbülést fogsz érezni ha kinyomod. Azért csinálja ezt veled, mert tudja, hogy számíthat rád és minden szavára ugrasz. Ez kegyetlen dolog, és pillanatok alatt belebetegeskedsz. Csakis határozott lépéseket tégy! Marha szar lesz, de csakis te számítasz és magadat kell előtérbe tenned.
2012. júl. 6. 11:59
 9/11 A kérdező kommentje:

En mindent megtettem erte.Es megis azt valassza aki csak kihasznalja.1heten keresztul neki akartam a jot mikozben en szenvedtem.Arra kert segitsem elfelejtetni vele a masikat.

En mindent megtettem.Es most jott a masik o meg leszar.

2012. júl. 6. 12:06
 10/11 anonim ***** válasza:
mindenkivel úgy kell bánni, ahogy ő bánik veled. szóval szarni a fejére magasról!
2012. júl. 6. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!