Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem el, mit tegyek?
Sziasztok! Kb. 3 éve belezúgtam egy nálam 22 évvel idősebb pasiba. Nagyon jól néz ki, úgyhogy rögtön megtetszett. Utána szerelmes lettem belé. Kérlek segítsetek! És légyszi ne olyanokkal, hogy "próbáld meg elfelejteni vagy keress mást", mert pont erre nem vagyok képes. :-( Nem tudom, hogyan tudnám elfelejteni. És tényleg nem ilyen egyszerű, hogy keressek mást.. hisz nem is találok!! :-(
Ráadásul azon kívül, hogy 22 évvel idősebb, HÁZAS!!!! Gondoltam már arra,hogy elmondjam neki, amit érzek, de nem merem. És persze nem akarom tönkretenni a házasságát! Azt egy nagyon undorító és kegyetlen dolognak tartottam mindig és most is. De most először tapasztalom a "harmadik fél" szemszögéből a dolgokat. És tényleg nem tudom, mi tévő legyek most.
Segítsetek, kérlek!!
Köszi, de az a baj, hogy most per pillanat nincs rá esélyem, hogy külföldre menjek. :-(
De tényleg köszönöm az ötletet! :-)
Szia!
Ne haragudj hogy ezt mondom de a kérdésed logikátlan. Lásuk csak:
"Kérlek segítsetek! És légyszi ne olyanokkal, hogy "próbáld meg elfelejteni vagy keress mást", mert pont erre nem vagyok képes. :-( (...)Ráadásul azon kívül, hogy 22 évvel idősebb, HÁZAS!!!! Gondoltam már arra,hogy elmondjam neki, amit érzek, de nem merem. És persze nem akarom tönkretenni a házasságát!"
Azt mondod, hogy segítsünk neked, de mégis hogy?
-Segítsünk abban, hogy összejöjj vele?
-Segítsünk abban hogy elfelejsd?
A második lehetőséget alapból kizárod, de nem kéne, mivel >>házas<< Akkor felteszem neked a kérdést, hogy mit akarsz egy házas embertől? Azt írod:
"És persze nem akarom tönkretenni a házasságát!"
Ha valóban nem akarod tönkretenni a házasságát, de nem is akarod elfelejteni, akkor mit teszel?
-Bepróbálkozol mégis nála
-A jövőben is álmodozol róla
Mindkét lehetőség hülyeség. A legjobb az ha elfelejted, hagyd békén azt az embert ne tedd tönkre a házasságát. Keress magadnak egy hozzádvalót. Sok sikert! ^^
Nekem most nincs barátom, viszont 17 vagyok, ő meg 39. :-( Egy községben lakunk, így is ismerkedtünk meg. Viszont elég gyakran látom, az a legrosszabb. :-(
Plusz, van gyereke is.... de mondom, semmiképp nem akarnám tönkretenni a házasságát, meg szerintem esélyem se nagyon lenne. Csak képtelen vagyok túllépni rajta, pedig már szinte azóta próbálok, amióta beleszerettem.:-(
2es vagyok: teljesen megértelek, mondjuk az már elég bonyolult ha gyerek is van a dologban. És gyakran találkoztok? csak próbálom átlátni a helyzetet.
Én most azt mondom neked, hogy felejtsd el, mást nem tudsz, ő tuti nem fogja elhagyni a családját, te pedig csak szenvedni fogsz....járj el társasággal, vagy foglald el magad valamivel..
Nem tudom mennyire vidék ahol laksz, de ha elmondod az érzéseidet, akkor számíts rá, hogy az egész környék rólad fog beszélni...szerintem ne mond el...
Szóval nemsoká érettségizel,utána simán elmehetsz ki. Minél távolabb,annál jobb.
Mellesleg nem biztos,hogy szerelmes vagy,lehet,hogy csak nagyon erős fizikai vonzalom,ő tapasztalt,érett férfi,tudja a dolgát,tudja hogy érjen egy nőhöz,mit mondjon...nyilván ez vonzó egy fiatal lánynak,de nem biztos,hogy szerelem.Bízzunk benne,hogy csak vonzalom.
Nyárra se tudsz elmenni dolgozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!