Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan felejtsem el, mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejtsem el, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Kb. 3 éve belezúgtam egy nálam 22 évvel idősebb pasiba. Nagyon jól néz ki, úgyhogy rögtön megtetszett. Utána szerelmes lettem belé. Kérlek segítsetek! És légyszi ne olyanokkal, hogy "próbáld meg elfelejteni vagy keress mást", mert pont erre nem vagyok képes. :-( Nem tudom, hogyan tudnám elfelejteni. És tényleg nem ilyen egyszerű, hogy keressek mást.. hisz nem is találok!! :-(

Ráadásul azon kívül, hogy 22 évvel idősebb, HÁZAS!!!! Gondoltam már arra,hogy elmondjam neki, amit érzek, de nem merem. És persze nem akarom tönkretenni a házasságát! Azt egy nagyon undorító és kegyetlen dolognak tartottam mindig és most is. De most először tapasztalom a "harmadik fél" szemszögéből a dolgokat. És tényleg nem tudom, mi tévő legyek most.

Segítsetek, kérlek!!

2012. jún. 27. 22:14
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszi 2es!! :-)

Igazából változó, hogy mikor mennyit találkozunk. Van amikor egy nap többször is, de van amikor 1 héten mondjuk kétszer-háromszor. Általában köszönünk egymásnak és néha-néha nagy ritkán beszélünk pár szót.:-)

Van olyan, hogy elég kedves és látom rajta hogy kedvel, de van olyan is, hogy még csak észre sem vesz és nem is köszön. :-(

Annyira nem kicsi a község, de azért a közvetlen környezet lehet, hogy tényleg megtudná és pletykálna. :-/

Köszönöm, hogy megérted és segítettél!!:-)

2012. jún. 27. 22:44
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek! :-) Hát most nyáron nem hiszem,hogy összejönne a külföld, de jövőre már lehet. Akkor tényleg megpróbálok majd ismerkedni jobban.. és megfogadom a tanácsokat.:)

Köszönöm a segítségeket!! Nagyon kedvesek vagytok! :-)

2012. jún. 27. 22:51
 13/14 anonim ***** válasza:
tini lamour...par het es veget er nyugi! :DD
2012. jún. 28. 04:14
 14/14 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Még mindig nem változott semmi. És előző, ez nem csak "tini l'amour". Már írtam hogy 3 éve kezdődött és még azóta is ugyanazt érzem. Mit csináljak? Mi legyen? Segítsetek, könyörgöm!!!!! Nem tudom mi legyen. Már nem bírom így!.... :'(
2012. aug. 6. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!