Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan zárjam le, felejtsem el? Mikor jön el a pillanat?
Azt hittem már túl vagyok az exen, de azt álmodtam már megint hogy még mindig együtt vagyunk és reggelre megint nagyon zaklatott lettem. Nem vagyok képes megint elhinni, hogy mással van és ha összefutnánk akkor nem a szokásos nagy ölelés puszival köszönnénk hanem egy sziával. Hihetetlen az egész, mert azt hittem már feldolgoztam, de most rájöttem hogy mégsem. Vajon mit kéne tennem, hogy ne zaklasson fel ha mondjuk hallok róla vagy bármi?
Tudom az idő.. de úgy látszik teljesen nem segített még mose, egy fél év telt el szakítás óta, több évig együtt voltunk.
Szerintem normális, hogy még nem tetted túl magad a szakításon, egy több éves kapcsolat után fél év nem olyan hosszú idő...
De azért lassacskán sikerülni fog.
Köszi első!
Ugye második? Ez tiszta gáz, ráadásul én tudom is, hogy van már új barátnője. Marha jó, az is rátett egy lapáttal. Ráadásul megjelenik álmomban és olyanokat közöl, hogy akkor is engem fog szeretni mindig. Rémes:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!